A Diákhitel Központ (DK) igazgatósága évi 9,5 százalékban állapította meg a diákhitel 2010. január 1. és június 30.  Tovább »

Mások megalázása, a módszeres kegyetlenkedés a gyerekek és fiatal felnőttek világának is része.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A középiskolai matek és magyar felvételi központi és egységes, és az ígéretek szerint kompetenciát, készséget mér, és nem bemagolt tudást.  Tovább »

Péntekig jelentkezhetnek az általános iskolai tanulók a középfokú továbbtanulásuk felvételi vizsgájához tartozó központi írásbeli vizsgákra.  Tovább »

hirdetés

Ezen a héten kezdődik és majd csak áprilisban zárul le a hosszadalmas középiskolai felvételi procedúra az általános iskolások számára.  Tovább »

A régi közlekedésbiztonsági leckék mintájára 2011 szeptemberétől kötelező internetbiztonsági oktatásban részesülnek a brit gyerekek.  Tovább »

Nyilatkozatot adott ki az országgyűlési jogok biztosa az iskolai osztálypénzzel kapcsolatban, ami tanárok, szülők és iskolafenntartók vitáját...  Tovább »

A közgazdaságtan (vagy közgazdaságtudomány- „Economics”) és a gazdaságpolitika („Economic Policy”) habár eltérő céllal, de egyaránt az egyes...  Tovább »

Sokszor csak ülünk az órán vagy a könyv fölött és nem tudjuk mihez is kezdjünk az anyaggal.  Tovább »

Ki ne szeretne csúszdán közlekedni a főnöki iroda és a saját asztala között?  Tovább »

Leonardo da Vinci 1480-as években készített portréinak egyfajta technikai összegzéseként tartják számon a Hölgy hermelinnel című festményt, mely a...  Tovább »

Oprah Winfrey, Serena Williams, Madonna, Csányi Sándor : Kenyától - Nagybajomig mindannyian jótékonykodnak és iskolát alapítottak hátrányos helyzetű...  Tovább »

Két héttel ezelőtt egy amerikai iskola biztonsági őre lelőtt egy késsel rátámadó diákot, szeptemberben pedig egy német iskolában, egy ámokfutó diák...  Tovább »

A szegedi biológia oktatásnak és kutatásnak kimagaslóan eredményes történelmi múltja, jelene és jövője van.  Tovább »

A Közép-európai Egyetem (CEU) szeptemberben kezdte meg 19. tanévét.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X