Egy Pest megyei székhelyű autósiskola oktatója és hat társa ellen indított eljárást a rendőrség, akik közül ketten egész biztosan jól ismerik a...  Tovább »

Házkutatást tartott a román legfőbb ügyészség szerdán az aradi Aurel Vlaicu, illetve Vasile Goldis magánegyetem tanári karának, és az adminisztratív...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Az elmúlt években egyre többet lehetett hallani olyan tanárokról, akik a diákok – és az iskola – jobb eredményeinek...  Tovább »

Huszonhét New Jersey-beli iskolai körzetben indult vizsgálat.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Újabb csalási botrányra derült fény New Yorkban: egy gimnazista a központi felmérőn mobiltelefonjával lefotózta a...  Tovább »

Egy könyv fénymásolatát használták az érettségin a newcastle-i Kenton School végzősei, akik állítólag nem tudták...  Tovább »

Az Amazon.com oldalon vásárolta meg az év végi felmérő feladatait és helyes megoldásait tíz kaliforniai gimnazista.  Tovább »

Pénzért vállalta egy New York-i főiskolai hallgató, hogy hat gimnazista helyett megírja a felvételi tesztet.  Tovább »

Több száz török középiskolás tüntetett Isztambul központjában pénteken a múlt hónapban tartott egyetemi felvételi vizsgákat övező csalások miatt.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X