Az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet tagadta, hogy a hivatalos csatornájuk lenne, de pont akkor tűntek el a videók, mikor azokról kérdezték az...  Tovább »

Videóiban tornádók és földrengések, valamint más jelenségek működését magyarázza közönségének, mindezt remek átéléssel és precizitással.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Valami "varázslatosat" akart csinálni ez a diáklány, aki kísérletekkel akart híressé válni. Ez talán be is jött neki.  Tovább »

Az anyuka lányát kérte meg, hogy vágja fel a hálaadási pulykát. A lány azonban olyannal szembesült, amire láthatóan nem volt felkészülve.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A filmtörténet 100 legjobb táncjelenetét vágták össze az Uptown Funk ritmusára. Az eredmény igazán magával ragadó.  Tovább »

Vírusszerűen terjed a neten egy videó, amiben egy amerikai lány olyan dolgokról beszél, ami tuti nálad is ki fogja verni a biztosítékot.  Tovább »

Biztos láttátok már Gálvölgyi János videóját, amiben a Bulibárót szavalja el.  Tovább »

A tanárok is szórakoznak néha, és bizony előfordul, hogy ennek a diákok nem örülnek. Újabb zseniális videót készített a Buzzfeed.  Tovább »

Nem biztos, hogy mindenki látni akarná a matektanárát Miley Cyrusként tekergőzni, egy brit középiskola tanárai mégis vicces videóval jelentkeztek.  Tovább »

Nem mindig jó, ha valaki okos? Ez a nap videója.  Tovább »

"A Yale a Harvard kevésbé sikeres kistestvére", "a rangsorokban a Harvard az 1-2., a Yale a 3. és a 15.  Tovább »

"Azért választottuk a George Tech-et, mert el akarjuk érni a lehetetlent. Zúzzátok szét az óriások vállát, amelyeken állunk!  Tovább »

Dale Irby negyven éven keresztül ugyanazt az inget és kávészínű mellényt viselte az iskolai fotózásokon.  Tovább »

Néhány nap alatt több mint hatezren nézték meg azt a felvételt, amelyen egy félmeztelen zenész szakítja félbe a...  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés
hirdetés