Az osztály- és a tárgyalótermekben kifüggesztett keresztek a helyükön maradnak - mondta Sebastian Kurz osztrák külügy- és integrációs miniszter...  Tovább »

A vallássemleges iskolai integráció fontosabb, mint a muzulmán szülők vallási érzékenysége az Emberi Jogok Európai Bírósága szerint.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A Pew kutatói azt nézték meg, melyik vallás képviselői töltik a legtöbb időt az oktatásban.  Tovább »

Egyre több európai országban tilos az iskolákban a burka viselése, most épp Nagy-Britanniában vitáznak róla, és jó eséllyel születik majd tiltás.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Óriási vitát váltott ki az Egyesült Államokban, hogy felfüggesztették a Wheaton College egyik tanárát, aki fejkendőt vett fel és azt mondta, a...  Tovább »

Emlékeztek még arra részre a South Parkban, amikor karácsonykor vallási jelképek nélküli műsort kellett rendeznie Garrison tanár úrnak, az eredmény...  Tovább »

Angliában most már kötelező lesz az ateizmust is tanítani az iskolákban, ezt mondta ki a legújabb bírói határozat.  Tovább »

Franciaországban komoly vita folyik arról, hogy köteles-e az iskola külön ételt biztosítani azoknak a gyerekeknek, akik vallási okokból nem ehetnek...  Tovább »

Három muszlim hallgatót ölt meg egy férfi kedd este az Észak-Karolinai Egyetem egyik campusán.  Tovább »

Berepelte egy család a kalifornia Encinitas várost, mert az iskolákban testnevelésként hetente kétszer harminc perces...  Tovább »

A Demokratikus Koalíció (DK) álláspontja az, hogy az állami iskolákban nem lehetne kötelezővé tenni a hit- és...  Tovább »

Hitoktatásra kell járnia egy nőnek Pakisztánban büntetésül azért, hogy örömtanyát vezetett.  Tovább »

A bíróság döntése alapján el kell távolítani egy imádság szövegét a Rhodes Island-i Cranston High School folyosójáról.  Tovább »

Bár William Shakespeare világéletében protestánsnak vallotta magát, sőt hamvai is egy protestáns temetőben nyugszanak...  Tovább »

Egy diák és egy szülő panaszára pereltek be egy virginiai iskolát az intézmény falán függő tízparancsolat miatt – számolt be a Huffington Post.  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X