Melyik az az állás, amihez elég egy érettségi és 750 ezer forintnak megfelelő fizetést lehet kapni?  Tovább »

Vállalkozásokat keresnek, akik a Kínai Népköztársaság területéről toboroznának hallgatókat.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Az Információs Hivatal az egyetemisták és főiskolások között kereis az utánpótlást..  Tovább »

Simicskó István honvédelmi miniszter irányításával zajlik a Honvédelmi Sportszövetség megalakítása, mely egyfajta nemzetőrségként is funkcionálhat.  Tovább »

hirdetés

Két terrortámadást követően a bangladesi kormány utasítást adott vasárnap az oktatási intézményeknek, hogy a hiányzó diákokat és hallgatókat tíz nap...  Tovább »

Szokatlan kampányba kezdett a University of Rochester: a New York állambeli intézmény egy videóklippel próbálja...  Tovább »

Minden eddiginél magasabb ösztöndíjat ígér néhány brit egyetem a kiválóan teljesítő hallgatóknak.  Tovább »

Mark Zuckerberg hét év után visszatér a Harvardra, ahol 2004-ben hagyta félbe tanulmányait, hogy a Facebook...  Tovább »

Több mint 20 egyetem és képzési intézmény, köztük a budapesti KPMG-BME Akadémia is részt vesz a világ 23 városában megrendezésre kerülő...  Tovább »

Szintetizálás, gyors tanulási képesség és terhelhetőség. Leginkább ezekben a kompetenciákban erősek a bölcsészek, és téved, aki szerint ez kevés.  Tovább »

Emberi erőforrás menedzsment előadás jegyzet - itt készült: KJF - terjedelem: 31 oldal  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X