Már tényleg nincs sok hátra az érettségi kezdetééig.  Tovább »

Rengeteg emberre azonban negatívan hat a stressz, és akár a vizsgára való felkészülést is megnehezíti, az érettségin történő leblokkolásról már nem...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Az egyetemi élet nem a legolcsóbb mulatság sem a diákoknak, sem a családoknak, ezért érdemes néha egy kicsit spórolni.  Tovább »

Holnap hivatalosan is elkezdődik az iskola, még akkor is, ha sokan nem várták.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Jövőre érettségizel, de nem tudod melyik felsőoktatási intézménybe jelentkezz?  Tovább »

Vannak olyan szituációk, amit minden fesztiválozó átél egyszer, de ti ne kövessétek el ezeket a hibákat.  Tovább »

Mi már rutinosak vagyunk, hallgass ránk!  Tovább »

Azt gondolnátok, hogy ez csak az időt veszi el vagy lefáraszt titeket, de a testmozgás bizonyítottan jó hatással van a tanulásra.  Tovább »

Már csak pár hetet kell kibírnotok a nyári lazításig, az egyetemeken és főiskolákon ugyanis kezdődik a tavaszi vizsgaidőszak.  Tovább »

A Buzzfeed gyűjtötte össze azt a tíz dolgot, amelyet nagyon gyorsan meg lehet tanulni, és amely - ennek ellenére - örökre megváltoztatja az...  Tovább »

A napokban több tízezer elsőéves költözik be az egyetemi-főiskolai kollégiumokba - íme, hét tipp az együttéléshez.  Tovább »

Fontos, hogy ne csak jól tudjuk a nyelvet, de ismerjük az esszéírás lépéseit, formális és tartalmi szabályait, illetve az egyes esszétípusokat.  Tovább »

Érettségi vagy diploma után egyre többen választják az egy-két éves külföldi munkavállalást egyfelől a pénz és a nyelvtanulás, másfelől a...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X