Nemcsak az irodalom szerelmeseinek érdemes kipróbálniuk ezt a tesztet, hanem azoknak is akik szeretnék az irodalomórákon tanultakat feleleveníteni.  Tovább »

Rengeteg olyan kifejezés van a magyar nyelvben, amelyet csak bizonyos régiókban használnak. Összegyűjtöttünk pár ilyet - ismeritek a jelentésüket?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Persze nem csak bátrak tudják megcsinálni, de nem árt hozzá egy kis plusz tudás, hiszen nem elég felismerni ez festményt, a címét is meg kell...  Tovább »

Itt az idő, hogy egy kicsit leteszteljétek, mennyire ismeritek a magyar nyelvbe épült idegen szavakat.  Tovább »

hirdetés

Nem csak az irodalom szerelmeseinek érdemes kipróbálni, hanem mindenkinek aki szeretné megtudni, hogy mennyire emlékszik az órán tanultakból.  Tovább »

Mennyire ismeritek Magyarország városainak nevezetességét? Felismernétek őket egy részletük alapján? Most tesztelhetitek a tudásotokat.    Tovább »

Ha szeretitek a regényeket, szívetek szerint még munka/tanítási időben is a kedvenc könyveiteket bújnátok, akkor ezt a tesztet nektek találták ki.  Tovább »

Az idei matekérettségi feladataiból állítottunk össze egy tesztet, így kideríthetitek, hogy ha ma lenne az érettségi, akkor vajon hogy szerepelnétek.  Tovább »

A tanárok sem mindent árulnak el magukról, nekik is vannak titkaik, amiket nem fednek fel az órákon.  Tovább »

A magyar helyesírás egyik legnehezebb kérdése, hogy j vagy ly van egy adott szóban, nagyon sok ember felnőttként sem tudja a helyes válaszokat.  Tovább »

Lássuk, mennyire vagytok jók matekból. Emlékeztek az összes alapműveletre és számításra?  Tovább »

Azonban ha úgy érzitek, hogy rajtatok nem foghat ki, akkor itt az ideje letesztelni a tudásotokat. Ti mind a tíz kérdésre tudtok válaszolni?  Tovább »

A biológia nagyon fontos kérdéseire keresi a választ a következő tesztünk, azonban nem mindenki tudja kitölteni a hibátlanul kitölteni.  Tovább »

A logika nagyon fontos része az életnek, és nem csak a matek órán lehet vele találkozni.  Tovább »

Újabb nyelvtani teszt, amivel könnyedén felmérhetitek a tudásotokat, és nem is vesz igénybe sok időt, hiszen csak öt kérdésre kell válaszolnotok.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X