Lássuk, mennyire vagytok képben a nyelvtani szabályokkal. Teszteljétek magatokat ezzel a kvízzel. Nektek hibátlan lesz?  Tovább »

Ha szeretitek tesztelni a szókincseteket, akkor ez a kvíz nektek való. Lássuk, ismeritek-e a következő tájszavakat.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Lássuk, mennyire vagytok jók matekból. Profi fejszámolók vagytok?  Tovább »

Ismeritek ezt az öt híres magyar írót? Lássuk, felismeritek-e költőinket és íróinkat a tankönyvekben szereplő képek alapján.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Most letesztelhetitek a nyelvtani tudásotokat ezzel a kvízzel. Nektek hibátlan lesz?  Tovább »

Lássuk, mennyire emlékeztek még a történelmi dátumokra és híres csatákra. Nektek menne atlasz vagy internetes segítség nélkül.  Tovább »

Teszteljétek a helyesírásotokat a következő kvízzel. Az egyik legnehezebb témakör az egybe- vagy különírás. Szerintetek melyik a helyes megoldás?  Tovább »

A következő kvízben magyarországi folyókról kaptok kérdéseket. Azt kell kitalálnotok, hogy egy-egy folyó honnan ered vagy éppen hova torkollik.  Tovább »

Mennyire ismeritek a kártyajátékokat? Teszteljétek magatokat a következő kvízzel.  Tovább »

Ha vezetni tanultok, ez az alkalmazás a segítségetekre lehet a felkészülésben.  Tovább »

Lássuk, mennyire jó a helyesírásotok. Kifognak rajtatok ezek a kérdések? Teszteljétek magatokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

Vezetni tanultok vagy csak gyakorolnátok? Most tesztelhetitek, mennyire vagytok jó sofőrök. Nektek hibátlan lesz az összes válaszotok?  Tovább »

Lássuk, mennyire vagytok képben, ha versekről kérdezünk titeket. Tudjátok, kitől idézünk? Teszteljétek magatokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

Lássuk, mennyire megy jól a matek. Könnyen megoldjátok az alapműveleteket? Ebből a tesztből kiderül.  Tovább »

Lássuk, mennyire ismeritek a híres festményeket. Kitaláljátok, mi a címe a következő tíz híres alkotásnak? Teszteljétek magatokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X