Több mutatóban is javult a magyar diákok fittségi állapota, ám továbbra is komoly gondot jelent az elhízás a fiatalok körében - olvasható ki a...  Tovább »

A mindennapos testnevelést az óvoda felé is szeretnék elvinni - mondta Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere pénteken, a V4 országok...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere az országgyűlés kulturális bizottsága előtt számol be múlt évi tevékenységéről.  Tovább »

A 18 éves diák tornaórán, bemelegítés közben esett össze egy Hajdú-Bihar megyei iskolában - írja a hvg.hu.  Tovább »

hirdetés

Idén első alkalommal az összes közép-, szak- és általános iskolás edzettségét felmérik április 3. és május 28. között.  Tovább »

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) elől is titkolja a mindennapos testnevelés bevezetéséről készített...  Tovább »

Az összes közép-, szak- és általános iskolás edzettségét felmérik április 3. és május 28.  Tovább »

Testnevelésóra közben halt meg szerdán egy fiú Kiskunfélegyházán a közgazdasági szakközépiskolában - értesült a baon.hu.  Tovább »

A Magyar Testnevelő Tanárok Országos Egyesülete (MTTOE) szerint lesz elegendő pedagógus a mindennapos testnevelésórák...  Tovább »

Míg itthon három évfolyamon is bevezetik ősztől a mindennapos testnevelésórát, Nagy-Britanniában a heti két óra...  Tovább »

A Magyarországi Szülők Országos Egyesülete azt javasolja, hogy jogszabályban rögzítsék: a szülőknek nem kell...  Tovább »

Szétvágta az üvegtábla egy diák arcát és karját a balatonboglári iskolában, egy 60 méteres sprint után rohant a kazánház üvegfalába - számolt be a...  Tovább »

A zuglói általános iskolásokat érintő, az asztalitenisz sportágon keresztül megvalósuló egészségnevelő programot indított útjára hétfőn a BVSC...  Tovább »

Polyàk Viki 18 èves, ès a 2009-2010-es tanèvet tölti most Olaszorszàgban, Velencében.  Tovább »

Kötelező testnevelést írt elő a Pennsylvania-állambeli Lincoln Egyetem vezetősége a túlsúlyos és elhízott végzős hallgatók számára, akik a kurzus...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X