Végre válaszolt a január elején feltett kérdésre az Emberi Erőforrások Minisztériuma. Elmondták, miért van szükség a honvédelmi intézkedési tervre.  Tovább »

"A dolog úgy marhaság, ahogy van" - így reagált az iskolai honvédelmi intézkedési tervek készítésére Vekerdy Tamás pszichológus.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Rengeteg papírt kell gyártani - ezzel jár majd a honvédelmi intézkedési terv elkészítése az iskolákban és az óvodákban.  Tovább »

Lelkiismereti okokból pedagógusok és iskolaigazgatók is megtagadhatják a közreműködést a honvédelmi intézkedési terv (HIT) végrehajtásában.  Tovább »

hirdetés

A Népszava szerint nincs olyan NATO-kötelezettség, amely miatt az iskolákban és az óvodákban terrorellenes intézkedési tervet kellene készíteni.  Tovább »

A NATO Válságreagálási Rendszere előírja, hogy a tagállamoknak minden olyan lehetőséget meg kell teremteni, amely a lakosság felkészítését segíti...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X