Hogyan szerezhetnek támogatást a rászoruló vagy hátrányos helyzetű diákok, akik szeretnének részt venni később a felsőoktatásban?  Tovább »

Még év elején adott be feljelentést az Állami Számvevőszék az uniós forrásokkal megkérdőjelezhetően gazdálkodó kormányközeli intézet ellen.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Veszélyben van a szegény gyerekeket segítő Arany János Tehetséggondozó Program? Az ok természetesen pénzhiány.  Tovább »

Egyre több iskola ismerte fel, hogy támogatni kell a tehetséggondozást, bátorítani a diákjaikat arra, hogy felismerjék belső értékeiket és merjék...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az Arany János Kollégiumi-Szakiskolai Program célja a halmozottan hátrányos helyzetű diákok szakiskolai...  Tovább »

Nyilvánosságra hozta a 2013/14-es tanév rendjét az Emberi Erőforrások Minisztériuma: íme, a legfontosabb tudnivalók a középiskolai felvételiről.  Tovább »

Gálavacsora keretében mutatták be péntek este az 50 tehetséges magyar fiatal elnevezésű program nyerteseit, akiket fél...  Tovább »

Megjelentek az Arany János tehetséggondozó és felzárkóztató programok tanulói pályázatai - közölte az oktatási...  Tovább »

Felkerült a kormányzati honlapra a Hátrányos Helyzetű Tanulók Arany János Tehetséggondozó Programjának jelentkezési...  Tovább »

Új tehetséggondozó program indul a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen (LFZE) kiemelkedő tehetségek számára; a legfontosabb cél a kiválasztottak...  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X