Tisztában vagyunk azzal, hogy még a téli szünetre is várni kell pár napot, de van olyan Eduline-olvasó, aki már a tavaszi szünetet várja.  Tovább »

Itt a 2017/18-as tanév szünidejeinek menetrendje.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Megjelent a 2017/2018-as tanév rendjéről szóló miniszteri rendelet a Magyar Közlönyben, vagyis már hivatalos, mikor kezdődik a tanév, mikor lesz az...  Tovább »

A tavaszi szünet unalmasabb perceire, vagy arra az esetre, ha egyszerűen csak nem szeretnél kikelni az ágyból, ajánlunk néhány jó sorozatot, amit jó...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Már most tervezitek az őszi és a téli családi kiruccanásokat? Mutatjuk, mikor lesznek szünetek a következő tanévben.  Tovább »

A tavaszi szünet már elkezdődött, de nektek még be kell mennetek az egyetemre, főiskolára, nyelviskolába, könyvtárba vagy a munkahelyre?  Tovább »

A nagypéntek munkaszüneti nappá nyilvánításával valójában egy nappal megrövidült a tavaszi szünidő hossza.  Tovább »

Nemsokára át kell állítani az órákat, kezdődik ugyanis a nyári időszámítás, de a tavaszi szünetre sem kell már sokat várni.  Tovább »

Jó hírünk van azoknak, akik már nagyon várják a következő tanítási szünetet: már csak másfél hónap van hátra.  Tovább »

Már lehet tervezgetni az őszi és a téli családi kiruccanásokat, megvannak a tanítási szünetek várható dátumai.  Tovább »

Az első félévnek lassan vége, de mennyit kell várni a következő tanítási szünetre?  Tovább »

Néhány hét múlva vége a 2016/2017-es tanév első félévének - összeszedtük a második félév legfontosabb dátumait.  Tovább »

Épphogy véget ért az őszi szünet, már várhatjátok a télit. Aztán jön a tavaszi. De mikor?  Tovább »

Sajnos október 23-a és március 15-e is kiesik idén, de azért lesz szünnap bőven a közoktatásban.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X