Már nem is kell olyan sokat várni, hogy pár pihenőnapot kapjanak a diákok és a tanárok.  Tovább »

Vége az első félévnek, közeledik a tavaszi érettségi időszak. Íme, a legfontosabb dátumok.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Elkezdődött a 2017/2018-as tanév második féléve. Meddig kell júniusban iskolába járni?  Tovább »

Két fontos dátum, amelyre oda kell figyelni a következő két hónapban.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Már most tervezhetitek a nyaralást, kirándulást és pihenést, 2018-ban nem lesz hiány hosszú hétvégékből.  Tovább »

Néhány hét múlva vége az első félévnek, és kezdődik a mérések, érettségi vizsgák miatt jóval mozgalmasabb második félév.  Tovább »

Tisztában vagyunk azzal, hogy még a téli szünetre is várni kell pár napot, de van olyan Eduline-olvasó, aki már a tavaszi szünetet várja.  Tovább »

Itt a 2017/18-as tanév szünidejeinek menetrendje.  Tovább »

Megjelent a 2017/2018-as tanév rendjéről szóló miniszteri rendelet a Magyar Közlönyben, vagyis már hivatalos, mikor kezdődik a tanév, mikor lesz az...  Tovább »

A tavaszi szünet unalmasabb perceire, vagy arra az esetre, ha egyszerűen csak nem szeretnél kikelni az ágyból, ajánlunk néhány jó sorozatot, amit jó...  Tovább »

Már most tervezitek az őszi és a téli családi kiruccanásokat? Mutatjuk, mikor lesznek szünetek a következő tanévben.  Tovább »

A tavaszi szünet már elkezdődött, de nektek még be kell mennetek az egyetemre, főiskolára, nyelviskolába, könyvtárba vagy a munkahelyre?  Tovább »

A nagypéntek munkaszüneti nappá nyilvánításával valójában egy nappal megrövidült a tavaszi szünidő hossza.  Tovább »

Nemsokára át kell állítani az órákat, kezdődik ugyanis a nyári időszámítás, de a tavaszi szünetre sem kell már sokat várni.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X