Hány évfolyamra terjesztették ki az ingyenes tankönyvellátást? Kiknek nem kell fizetniük a tankönyvekért a 2018/2019-es tanévben? Utánajártunk.  Tovább »

Sokaknak nem tetszett a kormány ötlete, most úgy tűnik, nem is tudták kivitelezni.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Végleg kivezetik a tartós tankönyveket az iskolák első és második osztályából – vette észre a Magyar Nemzet egy tegnap megjelent, az Emberi...  Tovább »

Mennyit kell fizetnetek az elsősök tankönyvcsomagjáért? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az elsősök és a másodikosok ingyen kapják, míg a hetedikesek szülei akár 25 ezer forintot is fizethetnek a tankönyvcsomagért.  Tovább »

Az első osztályosok csak akkor tarthatják meg az ingyen kapott tartós tankönyvet, ha megveszik a kiadványt - mondta...  Tovább »

Ingyen adta a kormány az elsősöknek a tankönyveket, de nem örökbe.  Tovább »

A kormány a jövőben egy szervezetre bízná a tankönyvek beszerzését, de a terjesztők ezzel nem értenek egyet a Napi...  Tovább »

„A könyvekkel kapcsolatos tervezett változások jelentősen növelik a kormány beavatkozási lehetőségét, és felszámolja a tankönyvpiacot.  Tovább »

Bevezetné az iskolai tulajdonban lévő, ingyenesen hozzáférhető tankönyvek rendszerét az oktatási tárca - ismerteti a szombati Magyar Hírlap.  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X