Az Emberi Erőforrások Minisztériuma üzent a tanévet kezdő tanároknak, tanítókat és óvodapedagógusoknak: szerintük a pedagógusok anyagi és szakmai...  Tovább »

A játék, a mozgás, a gondolkodni tanítás a legfontosabb az iskolában, és ezeket bármilyen rendszerben, bármilyen felügyelet mellett el lehet érni...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Sok mindent elárul az oktatásról a McDonald's hirdetése, amelyet a Facebookon szúrtunk ki.  Tovább »

A menesztés okáról részleteket még nem lehet tudni.  Tovább »

hirdetés

12 különböző allergiája miatt a kisfiúnak mindig figyelnie kellett, mit eszik. Tanárai nagyon kedves meglepetést eszeltek ki karácsonyra.  Tovább »

Az ELTE hétfőn ad hivatalos tájékoztatást a tanítóképző kar fonyódligeti gólyatáborában történtekkel kapcsolatban, miután konzultált a rendőrséggel.  Tovább »

Alsó tagozaton - ahogy minden tantárgyat - az erkölcstant is tanítók oktatják majd, felső tagozaton pedig a...  Tovább »

Szemeszterenként minimum 115 ezer forintos kiadással kell számolnia annak, aki önköltséges alapképzésre jelentkezik...  Tovább »

A brit kormány tervei szerint ezentúl az alsó tagozaton is szaktanárok foglalkoznak majd a diákokkal  – számolt be a...  Tovább »

Az eredeti változathoz képest módosulhat a pedagógus-életpályamodell bevezetésének ütemezése: a modell a gazdasági fejlődéstől függően indulna el...  Tovább »

Guinness-rekordkísérlettel szeretnék felhívni a figyelmet a Miskolci Egyetem Comenius Tanítóképző Főiskolai Karának diákjai a magyar tanítóképzés...  Tovább »

A pedagógusi pályát választók számának drasztikus csökkenésén csak átfogó életpályamodell kidolgozásával lehet segíteni, ehhez azonban...  Tovább »

Saját írás- és olvasástanítási módszert fejlesztett ki az egyik paksi általános iskola két pedagógusa. Origamit használnak az órákon.  Tovább »

Mindenki emlékszik az első tanító nénijére, nos, a most alsótagozatos tokiói diákok közül néhányra ez duplán érvényes lesz, ők „tesztelik” ugyanis...  Tovább »

Mint az elmúlt hetekben már megszokhattátok, egy újabb érdekes karriert befutott személy portréját festjük fel egy interjú vásznára.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X