Időjárási riasztásokat adtak ki az írországi és a brit meteorológiai szolgálatok az Ophelia hurrikán hétfő délutánra várt érkezése előtt.  Tovább »

Apró változás az idei tanév rendjében, mégis sok idén érettségiző diákot érint: míg eddig a tanárok jóindulatán vagy az a szülői igazolások számán...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Érdemes lenne felülvizsgálni a tanítási szünetek elosztását, és abban a kérdésben is dönteni kell, hogy a nemzeti táboroztatási program része...  Tovább »

Nem minden évfolyamon lesz kötelező az egész napos iskola, jön a kötelező középiskolai felvételi, átalakulhat a tanítási szünetek rendje - az elmúlt...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Érdemes lenne felülvizsgálni a tanítási szünetek elosztását, és abban a kérdésben is dönteni kell, hogy a nemzeti táboroztatási program része...  Tovább »

A nyári szünidő rosszat tesz a gyerek egészségének, mert a legtöbb vakációzó diák a képernyő előtt ülve tölti napjait, és közben a tanév alatt...  Tovább »

Van, aki szerint a nyári szünetnek valóban rövidebbnek kellene lennie, a téli, tavaszi és őszi szünetnek pedig hosszabbnak.  Tovább »

A tavaszi szünet már elkezdődött, de nektek még be kell mennetek az egyetemre, főiskolára, nyelviskolába, könyvtárba vagy a munkahelyre?  Tovább »

Három tanuló került kórházba fertőző agyhártyagyulladással az egyik ungvári iskolából, a tanintézetet egy hétre bezárták - adták hírül hétfőn...  Tovább »

Elkészült a kormány tervezete a következő tanév rendjéről.  Tovább »

Senki sem tudna bejutni az iskolába a látogatás idején.  Tovább »

A hiba nem tartott túl sokáig, de inkább hazaküldték a diákokat.  Tovább »

Olyan havazás érte a környéket, hogy csütörtökön már nem tudtak hazamenni.  Tovább »

Két nappal meghosszabbították a téli szünidőt Szerbiában az influenzajárvány miatt, így a diákok jövő hétfő helyett csak szerdán, január 11-én...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X