Szabó Éva Zsuzsanna eddigi alelnök lesz a Pedagógusok Szakszervezetének (PSZ) új elnöke.  Tovább »

Hétvégén tisztújító kongresszust tart a Pedagógusok Szakszervezete (PSZ), vagyis hétfőtől új elnök vezeti a szakszervezetet.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Csabalik Zsuzsanna, Szabó Éva Zsuzsanna és Tarnay Attila indul a Pedagógusok Szakszervezetének (PSZ) elnöki posztjáért, az országos tisztújító...  Tovább »

A tisztújítást hosszú időn át tartó olyan feszültség előzte meg, amely már veszélyeztette a PDSZ hatékony működését - ezzel indokolta a Pedagógusok...  Tovább »

hirdetés

Úgy gondolom, az elmúlt években sok mindent tettem az oktatásügy érdekében, be kell vallanom, kicsit elfáradtam.  Tovább »

A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének (PDSZ) vezető testületének többsége azért mondott le, hogy teljes tisztújításra kerüljön sor.  Tovább »

A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) továbbra sem vesz részt a köznevelési kerekasztal munkájában - közölte a szakszervezet.  Tovább »

A Pedagógusok Szakszervezete (PSZ) szerint a Nemzeti Pedagógus Kar megalakításának folyamata nem felel meg az átláthatóság követelményének - ezt az...  Tovább »

Megállapodást írt alá a pedagógus-szakszervezetek sztrájkbizottságával a kormány nevében Balog Zoltán, az emberi...  Tovább »

A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) kilép a pedagógusok sztrájkbizottságából és önálló sztrájkbizottság...  Tovább »

Megállapodott az emberi erőforrások minisztere és a pedagógusok sztrájkbizottságában eddig részt vevő négy...  Tovább »

A Szakszervezetek Együttműködési Fóruma (SZEF) fontolóra veszi az országos közszolgálati sztrájk lehetőségét is...  Tovább »

A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) kitart Hoffmann Rózsa mellett a pedagógusok béremelésének ügyében - mondta...  Tovább »

A Pedagógusok Szakszervezete (PSZ) szerint a nemzeti köznevelésről szóló törvényjavaslat érdemi tárgyalásra...  Tovább »

Nincs párbeszéd a kormányzat és a szakmai szervezetek között a közoktatást és az oktatásban dolgozó munkavállalókat érintő kérdésekben a Pedagógusok...  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X