Az állami és önkormányzati intézményekben dolgoznak a legkisebb arányban fiatal, 40 év alatti pedagógusok.  Tovább »

Az emberi erőforrások minisztere a köznevelés megújítása terén elvégzett munka igazi visszaigazolásának tekinti, hogy 30 százalékkal nőtt a...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

"Inkább arról írnék, amit az ÉLET-ről tanultam Öntől.  Tovább »

Pontos számokat nem, csak százalékos arányt közölt az Emberi Erőforrások Minisztériuma, arra a kérdésre még nincs válasz, hogy pontosan hány...  Tovább »

hirdetés

Még mindig nagyon sok iskola van, ahol nem szaktanár tartja az órákat, hanem egy helyettesítő tanár, pedig már lassan a szeptember is véget ér.  Tovább »

Miért érdemes az alacsony fizetések, a sokszor idegesítő szülők (na meg igazgatók, miniszterek stb.  Tovább »

A tanárok élete mostanában egyre nehezebb, ezért még fontosabb, hogy megtalálják az apró örömöket a tanításban és a diákokkal való kapcsolatukban.  Tovább »

Nem csak Magyarországon, hanem egész Európában több nő szerez oktatási tárgyú diplomát. - írja a Magyar Nemzet.  Tovább »

Vannak olyan általános jellemzők, amikben minden tanár magára ismerhet.  Tovább »

Vannak dolgok, amikről nem beszélnek a tanárok se. Igenis van kedvenc diákjuk és nekik is ciki veletek találkozni iskolán kívül.  Tovább »

A Monster szerint a tanároknak legalább ötven okuk van arra, hogy szeressék a munkájukat. Mi kiemeltük a tíz legjobb érvet.  Tovább »

El tudjátok képzelni, hogy az egyetemi matektanárotokról kiderül, hogy sikeres, több ezer fős rajongótáborral rendelkező modell?  Tovább »

Míg az Európai Unióban inkább a diákokat motiválni képes tanárokra van szükség, addig Magyarországon még mindig a tanárok tantárgyi tudása a...  Tovább »

A tanárok is szórakoznak néha, és bizony előfordul, hogy ennek a diákok nem örülnek. Újabb zseniális videót készített a Buzzfeed.  Tovább »

Különleges feladatot talált ki a diákjainak egy középiskolai tanár: a jövőbeli önmaguknak kellett levelet írniuk.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X