Mennyivel emelkedik a pedagógusok bére a minimálbér összegének változása miatt? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Megkapták első emelt/csökkentett fizetésüket a pedagógusok, sokan pedig meg is írták az eduline-nak, mennyit visznek haza októbertől. Sok vagy kevés?  Tovább »

A köznevelési államtitkárság szerint a kormány intézkedéseinek köszönhetően a pedagógusok előmeneteli rendszere...  Tovább »

A munkakörhöz előírt legmagasabb végzettség szerint kapják új besorolásukat a pedagógusok - közölte a Klebelsberg...  Tovább »

November elején fizethetik ki a kormány szerdai döntése alapján a mintegy négyezer pedagógusnak járó bérkompenzációt.  Tovább »

A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének elnöke (PDSZ) azt javasolja, hogy az a pedagógus, aki nem ért egyet az...  Tovább »

Az októberi bérfizetéskor már az új bértábla szerinti megemelt járandóságot kapják a pedagógusok, ám minden 10 ezer...  Tovább »

A Fidesz frakcióvezetője rendkívüli országgyűlési ülés összehívását kezdeményezi augusztus 26-27-re a pedagógusok...  Tovább »

Várhatóan augusztusban rendkívüli ülést tart az Országgyűlés, mert a szeptemberi tanévkezdés előtt a...  Tovább »

Éles szavakkal bírálta Hoffmann Rózsát a két legnagyobb hazai pedagógusszakszervezet vezetője, miután az oktatási...  Tovább »

A közoktatási reform részeként 2013-ban lép életbe a pedagóguséletpálya-modell, a változások a tanári fizetéseket is érintik majd - mondta Hoffmann...  Tovább »

Akár évi 11-12 millió forintot is kereshet egy tapasztalt, húsz éve a pályán lévő pedagógus az Egyesült Államokban.  Tovább »

Megnyugtató megoldást jelentene a komoly anyagi problémákkal küzdő kistelepüléseken dolgozó tanároknak, de rossz hatással lehet az oktatás...  Tovább »

Hoffmann Rózsa oktatási államtitkár múlt héten jelentette be, hogy ha a büdzsé megengedi, még ebben a ciklusban emelkedik az egyetemet végző kezdő...  Tovább »

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X