Aláírásgyűjtésbe kezd a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) a közoktatásban dolgozók körében – többek között azt szeretnék elérni, hogy a...  Tovább »

"Egy pályakezdő tanárnak ma egyetemi végzettséggel 203 ezer forint a bruttó fizetése.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

„A kormány egy forint béremelést sem tervez a pedagógus-előmeneteli rendszer szerint besoroltak számára.  Tovább »

Visszaállítanák a minimálbérhez igazított bértáblát, cafetériával motiválnák a pedagógusokat, a béremelés utolsó részletét mindenkinek, határozatlan...  Tovább »

hirdetés

"Igazából akkor beszélhetünk majd komoly változásról, ha az erre a pályára jelentkező fiúk száma jelentősen növekedni kezd.  Tovább »

Emelkedik a nemzetiségi nyelvű intézményben dolgozó pedagógusok pótlékának összege.  Tovább »

Miért kellene minősíteni a több évtizede dolgozó pedagógusok munkáját? Olvasói kommentekből szemezgettünk.  Tovább »

Az életpálya bevezetése után is komoly dolgozói szegénység sújtja a kezdő pedagógusokat - mondta napirend előtt az Országgyűlésben Ikotity István...  Tovább »

Hiába kéri hónapok óta a tanárok fizetését meghatározó „vetítési alap” emelését több szakszervezet és a Nemzeti Pedagógus Kar, már most biztos, hogy...  Tovább »

Átlagosan 3,5 százalékkal emelkedik ősztől a pedagógusok bére - jelentette ki többször az oktatási államtitkár az elmúlt hónapokban.  Tovább »

Az osztályfőnökök és munkaközösség-vezetők pótléka a tankerületi központokhoz tartozó iskolák pedagógusai esetében az eddigi összegnek akár a...  Tovább »

A pedagógusok bére 2013-hoz képest öt év alatt 50 százalékkal nő - mondta Palkovics László oktatási államtitkár csütörtökön az M1 aktuális csatorna...  Tovább »

Alighanem sok pedagógus kíváncsian várja az október elején érkező fizetést, annak az összege ugyanis valamivel magasabb lesz, mint az előző fizetésé.  Tovább »

Mennyit keresnek októbertől a pályakezdő pedagógusok? Kiszámoltuk.  Tovább »

Az október elejét alighanem minden pedagógus várja - végre kiderül, mennyivel emelkedik a bérük. Kiszámoltuk.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X