Pozitív jelentést adott ki az OECD a magyar oktatás helyzetéről, a jelentésben foglalt megállapítások nem okoztak meglepetést az oktatási...  Tovább »

Az idősebb pedagógusok számára hátrányos megállapodásokat akarnak kötni a tankerületi központok - írja Facebook-oldalán a PDSZ.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Nem siet a kormány a nyugdíjhoz közeli pedagógusok járandóságának kifizetésével.  Tovább »

Van olyan borsodi kisvárosi iskola, ahol öt tanári állás még mindig betöltetlen, az egyik gyógypedagógiai intézménybe két gyógypedagógust tudnának...  Tovább »

hirdetés

Bár a szükséges feltételeket teljesítette, nem kapta meg a 2016/2017-es tanévben ellátott köznevelési feladathoz kapcsolódó állami hozzájárulást a...  Tovább »

Több mint 5,2 millió forint bérrel, vizsgáztatói és oktatói díjjal tartozik 25 szegedi tanárnak az országos hálózatot működtető Szinergia...  Tovább »

Bruttó 105 ezer forintról várhatóan 111 ezerre nő a minimálbér jövőre.  Tovább »

"Már így is nagyon sokat keresünk! Majdnem a másfélszeresét, mint a szomszédom árufeltöltőként, és a háromszorosát a közmunkásnak!  Tovább »

Jutalmakat és inflációkövető illetményalapot, több tanulmányi versenyt és nyugdíj utáni munkalehetőségeket szeretnének kiharcolni a tanárok.  Tovább »

A Kliknek nem csak a közüzemi számlák rendezésével vannak gondjai, de a tanároknak sem fizette még ki az érettségi és szakmunkás-vizsgáztatás után...  Tovább »

Továbbra is kössék a minimálbérhez a pedagógusbéreket - egyebek mellett erre kérik Orbán Viktort, a szaktárca illetékeseit és a parlamenti pártok...  Tovább »

Pluszpénz illeti meg a pedagógusokat, ha a kötött munkaidőn, vagyis heti 32 órán felül benn kell maradniuk a...  Tovább »

Úgy tűnik, nem csak nálunk kénytelenek mellékállást vállalni a tanárok, legalábbis erről árulkodik a következő infografika.  Tovább »

November elején fizethetik ki a kormány szerdai döntése alapján a mintegy négyezer pedagógusnak járó bérkompenzációt.  Tovább »

Ha konkrét jelzés érkezik a köznevelési államtitkársághoz arról, hogy nyugdíjas vagy óraadó tanárokat nem fizetnek ki...  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X