Egy 19 éves fiút vádolnak azzal, hogy bántalmazott egy tanárnőt Hajdúnánáson.  Tovább »

Őrizetbe vették a rendőrök azt a 19 éves férfit, aki egy viperával fenyegette meg az egyik kunszentmiklósi iskola tanárát.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Halálra késelt pénteken egy tanítónőt az egyik tanuló anyja a gyerekek szeme láttára a délnyugat-franciaországi Albi városában - közölte a helyi...  Tovább »

Tanárát bántalmazta egy 14 éves diák a máriapócsi általános iskolában, a fiú ellen közfeladatot ellátó személy elleni...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Néhány nap alatt több mint 30 ezren látták azt a videót, amelyet egy marylandi gimnazista készített az iskolában: a...  Tovább »

Durva fegyelmezési módszer miatt kell felelnie egy texasi tanárnőnek, aki a hírek szerint sorba állította a...  Tovább »

Felállította a diákokat a tanórán, majd pisztolyt fogott rájuk egy gimnáziumi tanár Virginiában.  Tovább »

Két iskolában is összetűzésbe kerültek fiatalkorúak az intézmény pedagógusával csütörtökön Debrecenben; egy 16 éves...  Tovább »

Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt indult eljárás két diákkal szemben Jász-Nagykun-Szolnok megyében -...  Tovább »

Újabb iskolai bántalmazásra derült fény, ezúttal egy nyugat-angliai bentlakásos intézményben: az ayrshire-i Kerelaw...  Tovább »

Egy feldühödött asszony megütötte a csépai általános iskola igazgatóhelyettesét, akivel előzőleg szóváltásba keveredett.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X