Akár már a következő, 2017/2018-as tanévben az új történelmi atlaszt használhatják a középiskolások.  Tovább »

A tervek szerint nyárra elkészíti az új középiskolás történelmi atlaszt a Magyar Tudományos Akadémia Történettudományi Intézete - jelentette ki az...  Tovább »

Jövőre már csak az új típusú történelmi atlaszt szabad érettségin használni.  Tovább »

Idén tavasszal még lehet használni a régi atlaszt az érettségin, ősszel azonban már csak az államit.  Tovább »

hirdetés

A történelemtanárok el szeretnék érni, hogy idén és a jövőben is lehessen használni az érettségin a régi történelmi atlaszt.  Tovább »

Nahalka István megütközött a kormány tervein, hogy szigorúbban ellenőriznék a kritikus civil szervezeteket, így a Tanítanék Mozgalmat és a...  Tovább »

Az állami mellett a jobb minőségű régi történelmi atlasz érettségin való használatáért és a szabad tankönyvválasztásért akciónak a tanárok.  Tovább »

Ősztől már csak a hiányos állami atlaszokat lehet használni a mostani tervek szerint, de a hétköznapokban használt tankönyvekkel is baj van.  Tovább »

Sikerült meggyőzni a kormányt, hogy ne csak az új, évszámok nélküli atlaszt lehessen használni. De vajon ez a holnapi vizsgára is érvényes?  Tovább »

Idén már megúszta egy évfolyam, most egy újabb örülhet.  Tovább »

A Történelemtanárok Egylete anyagi nehézségekkel küzd, ezért veszélybe került működésük.  Tovább »

A régebbi történelmi atlaszt is használhatjátok.  Tovább »

A 2017-re tervezett érettségi változtatások visszavonását követeli a Történelemtanárok Egylete, és szeretnék, ha nem kéne céltalanul évszámokat...  Tovább »

A történelmi atlasz az egyik legjobb legális puska az érettségin, de hogyan érdemes használni? Mit találtok meg benne, és mit nem?  Tovább »

Történelmi és földrajzi atlasz, négyjegyű függvénytáblázat és helyesírási szótár - ezek nélkül ne induljatok el az érettségire, hiszen hiába...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X