Nemcsak matematikából és közgazdaság ismeretekből, hanem történelemből is próbára tehették tudásukat azok, akik elmentek a Studium Generale szombati...  Tovább »

A matek, a közgazdaságtan mellett töriből is próbaérettségit tartott a Studium Generale (SG), a Budapesti Corvinus Egyetem hivatalos előkészítője.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A matek, az üzleti közgazdaságtan és az elméleti gazdaságtan mellett töriből is próbaérettségit tartott a Studium Generale (SG), a Budapesti...  Tovább »

Vészesen közeleg az idei érettségi időszak - az eduline és a Studium Generale közös előkészítőjével átismételhetitek a legfontosabb témaköröket.  Tovább »

hirdetés

Ma estére újabb próbaérettségivel készültünk: hány pontot szereznétek történelemből az írásbelin?  Tovább »

Három hetetek van az idei érettségi szezon kezdetéig, úgyhogy itt az ideje elkezdeni a gyakorlást.  Tovább »

Matematikából, történelemből és elméleti gazdaságtanból tartott próbaérettségit szombaton a Studium Generale (SG), a Budapesti Corvinus Egyetem...  Tovább »

Itt találjátok a mai corvinusos próbaérettségi középszintű feladatlapjait és a megoldásokat történelemből - teszteljétek, hány pontot szereznétek az...  Tovább »

Ma tartja nyilvános próbaérettségi napját a Budapesti Corvinus Egyetem hivatalos előkészítője, a Studium Generale -...  Tovább »

A tegnapi matek után itt vannak a hétvégén megrendezett corvinusos történelem próbaérettségi feladatlapjai és megoldásai közép- és emelt szinten.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X