Az emelt szintű töriérettségi megoldókulcsát is nyilvánosságra hozta az Oktatási Hivatal - itt nézhetitek meg a dokumentumot.  Tovább »

Nyilvánosságra hozta a tegnapi angolérettségi feladatsorait és megoldókulcsait az Oktatási Hivatal, most ellenőrizhetitek a válaszaitokat.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Nyilvánosságra hozta a szerdai történelemérettségi feladatsorait és megoldókulcsait az Oktatási Hivatal.  Tovább »

Nem kellett térképet keresni a feladat megoldásához, "mert ezt nem kérték", a tételeket összeállító bizottság...  Tovább »

hirdetés

Nincs a huszadik század végéről készített etnikai térkép a középiskolai történelmi atlaszban, pedig a középszintű...  Tovább »

A történelemvizsgával folytatódott a 2011-es őszi érettségi.  Tovább »

Módosított az Oktatási Hivatal a szerdai középszintű történelemérettségi hivatalos javítókulcsán. A rövid választ igénylő kérdésekből álló teszt 12.  Tovább »

A harmincéves háború és Klebelsberg Kunó kultúrpolitikája is szerepelt az emelt szintű történelemérettségi feladatai között.  Tovább »

Könnyűnek tartják az idei középszintű történelemérettségi első, gyors kérdésekből álló részét az eduline által megkérdezett diákok.  Tovább »

Az alkotmányról és a rendszerváltásról, a Kádár-korszakról és a jobbágyfelszabadításról is írhattak esszét a középszinten érettségizők történelemből.  Tovább »

Változatosnak, sőt helyenként szellemesnek tartja az idei középszintű történelemérettségi feladatsorát az eduline által megkérdezett szaktanár, aki...  Tovább »

A jobbágyfelszabadítás, a rendszerváltás, a Kádár-korszak, az alkotmány és Mátyás király is szerepel az idei középszintű történelemérettségi...  Tovább »

Jövő hétfőn a magyar írásbelivel kezdődnek a 2011-es tavaszi érettségi vizsgák: hogy könnyebben ellenőrizhesd, melyik témakört kell még...  Tovább »

Már csak három hét van az írásbeli érettségiig - hogy ne érjen kellemetlen meglepetés május 4-én, töltsd ki és értékeld a próbaérettségi...  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X