Hamarosan megkezdődnek a 2018-as érettségi szezon szóbeli vizsgái. Lássuk, hogy milyenek a szabályok történelemből.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Nyilvánosságra hozta a középszintű töriérettségi hivatalos megoldását az Oktatási Hivatal - itt nézhetitek meg, hány pontot szereztetek.  Tovább »

"Szükséges volt a kellő háttértudás, habár direktben nem kérdeztek fogalmakat, azért azok, akik jártasabbak a témákban, kellő háttértudással...  Tovább »

hirdetés

Ti melyik esszépárt választottátok a mai töriérettségin? Szavazzatok!  Tovább »

Mind a közép-, mind az emelt szintű érettségi véget ért történelemből. Ezt gondolják a diákok a feladatokról.  Tovább »

Véget ért az idei töriérettségi, szerintetek milyenek voltak a feladatok? Könnyen mentek vagy voltak nehézségek? Mit gondoltok az esszéfeladatokról?  Tovább »

A feleletválasztós feladatsor nehezebb, az esszékérdések könnyebbek voltak a szerdai középszintű történelem érettségi a vizsga után az MTI-nek...  Tovább »

A történelemérettségi 50 %-a kifejtendő feladatokból áll. Ezek értékelési szempontjairól, kritériumairól olvashattok ebben a cikkben.  Tovább »

Az első ipari forradalomról, a keleti blokk gazdaságáról, Magyarország 18.  Tovább »

Az elmúlt percekben közzétettük a középszintű töriérettségi eszéfeladatainak megoldási javaslatait - ebben a cikkben mind a négy esszét megtaláljátok.  Tovább »

A középszintű történelemérettségi második hosszú esszéjének megoldási javaslatát itt találjátok.  Tovább »

Mind a közép-, mind az emelt szintű érettségi véget ért történelemből.  Tovább »

A középszintű történelemérettségi első hosszú esszéjének megoldási javaslatát itt találjátok.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X