Nemcsak matematikából és közgazdaság ismeretekből, hanem történelemből is próbára tehették tudásukat azok, akik elmentek a Studium Generale szombati...  Tovább »

Az emelt szintű töriérettségi feladatsorát és hivatalos megoldását is nyilvánosságra hozta az Oktatási Hivatal.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Nyilvánosságra hozta a középszintű történelemérettségi feladatsorát és hivatalos megoldását az Oktatási Hivatal.  Tovább »

Ma sok minden kiderült: például az, hogy a 3-as metró leállása könnyen keresztülhúzhatta volna sok-sok érettségiző terveit, de a tanárok kreatív...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Meglepő módon nem nagyon hasonlított történelemérettségire az emelt szintű feladatsor, inkább az irodalom és a szövegértés kombinációjára - meséli...  Tovább »

Kezdetét vette az érettségi legfontosabb hetének harmadik vizsganapja. Ma a történelemvizsgával kell megküzdeniük az érettségizőknek.  Tovább »

A feladatlap első részét jól állították össze, minden terület megtalálható benne.  Tovább »

Szerdán több tízezren érettségiznek történelemből közép- és emelt szinten, az eduline-on pedig ismét megtaláljátok a legfrissebb infókat...  Tovább »

A történelemérettségire készülés egyik legjobb módja, ha megoldod az előző évek feladatsorait, majd a javítási útmutatók segítségével ellenőrződ a...  Tovább »

A magyar és a ''reménygyilkos'' matek után örültek az eduline-nak nyilatkozó diákok a középszintű töriérettséginek.  Tovább »

A Rákosi-korszak, az 1960-70-es évek, Szent István, Hunyadi Mátyás, II.  Tovább »

Majdnem 75 ezren kezdték el a középszintű töriérettségit ma reggel - galéria a budapesti Zrínyi Miklós Gimnáziumból.  Tovább »

Ma reggel a történelem közép- és emelt szintű érettségikkel folytatódnak az írásbelik.  Tovább »

Milyen témakörökre számíthatnak történelemből az érettségizők? Milyen típusfeladatokat kell megoldaniuk a közép- és az emelt szinten vizsgázóknak?  Tovább »

Milyen témaköröktől rettegnek a történelemből érettségizők?  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X