"Ha a diák nincs tisztában az Aranybulla keletkezésének évszámával, akkor ennek az ismeretnek a megszerzéshez a térkép és az atlasz semmivel sem fog...  Tovább »

Nemcsak matematikából és közgazdaság ismeretekből, hanem történelemből is próbára tehették tudásukat azok, akik elmentek a Studium Generale szombati...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Már csak három hónap van hátra a 2018-as érettségi szezon kezdetéig.  Tovább »

Nyilvánosságra hozta a tegnapi angolérettségi feladatsorait és megoldókulcsait az Oktatási Hivatal, most ellenőrizhetitek a válaszaitokat.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Nyilvánosságra hozta a szerdai történelemérettségi feladatsorait és megoldókulcsait az Oktatási Hivatal.  Tovább »

Szerdán a történelem- és a franciavizsgákkal folytatódik a 2017-es őszi érettségi - a következő hetekben több mint nyolcezren írásbeliznek és...  Tovább »

Milyen szempontok alapján értékelik a középszintű szóbeli történelemérettségit a tanárok? Utánajártunk.  Tovább »

Az emelt szintű töriérettségi feladatsorát és hivatalos megoldását is nyilvánosságra hozta az Oktatási Hivatal.  Tovább »

Nyilvánosságra hozta a középszintű történelemérettségi feladatsorát és hivatalos megoldását az Oktatási Hivatal.  Tovább »

Több olvasónk leírta véleményét a töriatlaszok körül kialakult mizériáról - ezekből szemezgettünk.  Tovább »

Ma sok minden kiderült: például az, hogy a 3-as metró leállása könnyen keresztülhúzhatta volna sok-sok érettségiző terveit, de a tanárok kreatív...  Tovább »

Egyes vizsgaközpontokban a 3-as metró leállása miatt később kezdődött az emelt szintű történelemérettségi - közölte az Oktatási Hivatal.  Tovább »

"Az oktatási kormányzatnak a kiadók több évtizede használt kiadványai elleni harcában szemmel láthatólag a legkevésbé a diákok számítanak" -...  Tovább »

Szurop Máté és Kupsza Tamás ma középszintű történelemérettségit tettek. A feladatsorról, az első érzéseikről kérdeztük őket.  Tovább »

Meglepő módon nem nagyon hasonlított történelemérettségire az emelt szintű feladatsor, inkább az irodalom és a szövegértés kombinációjára - meséli...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X