Október 28-án, vasárnap hajnalban hajnali 3-kor 2 órára kell visszaállítani az órát, akkor kezdődik a téli időszámítás.  Tovább »

Hány napos lesz az idei őszi szünet? Itt vannak a dátumok.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Október 28-án, vasárnap hajnalban hajnali 3-kor 2 órára kell visszaállítani az órát, akkor kezdődik ugyanis a téli időszámítás.  Tovább »

Október 28-án, vasárnap hajnalban hajnali 3-kor 2 órára kell visszaállítani az órát, akkor kezdődik ugyanis a téli időszámítás.  Tovább »

hirdetés

Mikor kezdődik az őszi szünet, mikor lesznek hosszú hétvégék októberben és novemberben, és milyen szombati napokon kell majd iskolába menni?  Tovább »

Az Európai Bizottság nyilvános online konzultációt indított csütörtökön a nyári és a téli időszámításról, illetve az óraátállításról.  Tovább »

Akár az utolsó tavaszi óraátállítás is lehet a ma éjszakai (vasárnap hajnalban 2:00 órakor 3:00 órára kell előreállítani az órát) - legalábbis...  Tovább »

Ha eleget alszik egy gyerek, akkor nem okoz számára különösebb nehézséget az óraátállítás – mondta az InfoRádiónak Fogarassy Éva alvásterapeuta.  Tovább »

Ne felejtsétek el: vasárnap hajnalban fontos tennivalótok lesz.  Tovább »

A kormánypárti képviselők most sem vették napirendre az óraátállítás eltörlésének kérdését.  Tovább »

Október 29-én ismét át kell állítani az órákat, hajnali 3 órakor 2-re kell visszatekerni a mutatót. De mióta létezik nyári időszámítás?  Tovább »

Mikor lesz az idei őszi óraátállítás, mikor kezdődik a téli időszámítás?  Tovább »

A kézzel állítandó vekkereket, karórákat, toronyórákat és kakukkos órákat semmiképp se felejtsd el visszatekerni.  Tovább »

Október 30-án, vasárnap hajnali 3 órakor vissza kell tekerni az órákat. De mi értelme az óraátállításnak? Tényleg lehet vele áramot spórolni?  Tovább »

Az óraátállításnak köszönhetően most egy órával többet alhatunk.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X