Megszületett a társadalmi nemek szak megszüntetéséről szóló határozat, ezt a 444 szúrta ki.  Tovább »

A Független Diákparlament több okból is kifogásolja a döntést.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A CEU elítéli a Társadalmi nemek tanulmánya programok elleni szakmai szempontokat figyelmen kívül hagyó támadásokat.  Tovább »

A CEU rektorhelyettese, Fodor Éva számokkal és felmérésekkel bizonyítja, hogy nincs igaza a kormánynak a genderszak-ügyben.  Tovább »

hirdetés

Az ELTE szerint sértheti az alaptörvényt a genderszak megszüntetése.  Tovább »

Szél Bernadett ombudsmanhoz fordul a genderszak védelmében, szerinte az alkotmányellenes, az oktatás és kutatás szabadságát sértő lépés miatt erre...  Tovább »

"Ezt az eljárást a felsőoktatás és a tudomány alaptörvényben rögzített autonómiája szempontjából aggályosnak tartjuk" - írja szombati közleményében...  Tovább »

"Nem mutatható ki a munkaerőpiacon a társadalmi nemek tanulmánya mesterszakon végzettek iránti igény" - ezzel indokolta az Emberi Erőforrások...  Tovább »

A hét elején alig huszonnégy órát kaptak az egyetemek arra, hogy véleményezzék az Emmi és az igazságügyi tárca rendeletmódosító előterjesztését...  Tovább »

Egyelőre nem teltek be a férőhelyek az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) társadalmi nemek tanulmánya mesterszakon.  Tovább »

Demográfiai fordulatot elősegíteni hivatott szakot hoznak létre a Corvinuson, de állítják, nincs köze ahhoz, hogy az ELTE társadalmi nemek...  Tovább »

Mint mi is beszámoltunk róla, Balog Zoltán egy nőnapi konferenciáján bejelentette, hogy ősztől családtudományi...  Tovább »

Egy szakleírás paródiáját még a műsorvezető is bevette. Egy jó tanács: amit a neten láttok, nem biztos, hogy igaz.  Tovább »

A mesterszak társadalmi nemek tanulmánya néven indul.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X