„Bárki bármit mond, a mai nap igazságtalan. Szombat van és iskolában kell lenni. Mielőtt azt hinnétek, nem, nem nekem.  Tovább »

Miért kell iskolába járniuk a diákoknak azokon a szombatokon, amikor a munkahelyeken olyan napot „dolgoznak le”, amely tanítási szünetre esett?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A következő másfél hónapban három szombati munka- és tanítási nap is lesz.  Tovább »

Hány napos lesz az idei őszi szünet? Itt vannak a dátumok.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Miért kellene egy szombati napon "ledolgozni" az iskolákban egy olyan pihenőnapot, amely egyébként is tanítási szünetre esik?  Tovább »

Újabb szombati munka- és tanítási napra kell felkészülni.  Tovább »

Néhány nap, és kezdődik az őszi szünet az iskolákban, az egyetemeken és a főiskolákon. Pontosan 39 napot kellett várni az első tanítási szünetre.  Tovább »

Ne felejtsétek el: december 21-én szombati tanítási nap lesz az általános és középiskolákban, de több egyetemen és...  Tovább »

Ne feledjétek: december 7-én szombati tanítási nap lesz az általános és középiskolákban, de több egyetemen és...  Tovább »

Az idén két szombati napon kell iskolába menni: december 24. (kedd) helyett december 7., december 27.  Tovább »

Március 24-én, vagyis holnap, április 21-én, október 27-én és november 10-én az összes közép- és általános iskolában...  Tovább »

Március 16., április 30., október 22. és november 2.  Tovább »

Visszahozná a szombati tanítást a legrosszabbul kereső, leghátrányosabb helyzetű, közmunkaprogramban részt vevőknek...  Tovább »

Igazolatlan hiányzás jár azoknak a diákoknak, akik ma nem mennek be a tanórákra, hiányzásukat pedig sem szüleik, sem háziorvosuk nem tudja igazolni.  Tovább »

2011-ben összesen két szombati tanítási nap lesz, az első jövő hétre esik: a diákoknak március 19-én a március 14-i pihenőnapot kell majd ledolgozni.  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X