„Bárki bármit mond, a mai nap igazságtalan. Szombat van és iskolában kell lenni. Mielőtt azt hinnétek, nem, nem nekem.  Tovább »

Miért kell iskolába járniuk a diákoknak azokon a szombatokon, amikor a munkahelyeken olyan napot „dolgoznak le”, amely tanítási szünetre esett?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A következő másfél hónapban három szombati munka- és tanítási nap is lesz.  Tovább »

Hamarosan itt az őszi, majd a téli szünet, de addig lesz még pár szombat, amit le kell dolgozni. Mutatjuk a teljes listát.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Hány napos lesz az idei őszi szünet? Itt vannak a dátumok.  Tovább »

Miért kellene egy szombati napon "ledolgozni" az iskolákban egy olyan pihenőnapot, amely egyébként is tanítási szünetre esik?  Tovább »

Újabb szombati munka- és tanítási napra kell felkészülni.  Tovább »

Újabb hosszú hétvége jön, április végén, május elején több napig pihenhettek.  Tovább »

Sajnos ez a hét most mindenkinek egy kicsit hosszabb lesz, de cserébe jövő héten négynapos hétvégén pihenhetünk.  Tovább »

Hány három- vagy négynapos hétvége lesz 2018-ban? Milyen napra esnek a nagyobb ünnepek? Itt találjátok a dátumokat.  Tovább »

Az ünnepnapok alapján már most lehet tudni, várhatóan hány szombati napon kell majd dolgozni.  Tovább »

Miért éppen öt napot dolgozunk, és nem hatot vagy hetet? Ki találta ki, hogy negyvenórás legyen a munkahét? És milyen heti 72 órát dolgozni?  Tovább »

A téli szünet előtt még vár rátok egy hatnapos munkahét, december 24-én ugyanis le kell dolgozni.  Tovább »

Bár az őszi szünet hivatalosan csak ötnapos, az általános, közép- és szakiskolásoknak mától tíz napig nem kell iskolába menniük.  Tovább »

Mikor lesznek még hosszú hétvégék és melyik szombatokon kell dolgozni?  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X