Bíróság elé kellett állnia a korábban középiskolai tanárként dolgozó 26 éves nőnek, mert lefeküdt az egyik 16 éves diákjával.  Tovább »

Az Egyesült Királyságban minden harmadik lányt zaklattak már, amikor iskolai egyenruhát viselt - derül ki egy friss felmérésből.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Két évig tartó börtönbüntetésre ítéltek Nagy-Britanniában egy 43 éves tanárt, aki többször is lefeküdt egyik 16 éves diákjával, és megpróbálta...  Tovább »

A Komlói Járásbíróság emellett végleg eltiltotta a pedagógusi foglalkozástól a férfit. Maga szervezte a táborokat, ahol a lányokat fogdosta.  Tovább »

hirdetés

Sírva kért bocsánatot a bűnössége miatt a Pesti Központi Kerületi Bíróságon az a budapesti általános iskolai tanár, aki szexuális tartalmú...  Tovább »

Egyre gyakrabban fordul elő, hogy a diákok óra közben provokatív lesifotókat lőnek a tanárnőkről, majd azokat megosztják egymással.  Tovább »

A rendőrség megalapozott gyanúja szerint két diákjával többször lefeküdt, egyet pedig megfogdosott a 48 éves Spencer Herron, a georgiai Marietta...  Tovább »

Kirúgták (újra) azt a testnevelőtanárt, aki szexuális tartalmú üzeneteket küldözgetett a diákjainak.  Tovább »

Szexuális tartalmú üzeneteket küldött diákjainak egy középiskolai tanár.  Tovább »

Szexuálisan zaklatták, megszégyenítették a Mátra Erdészeti, Mezőgazdasági és Vadgazdálkodási Szakképző Iskolába járó fiatalokat - írta szombaton a...  Tovább »

Többször lefeküdt 17 éves tanítványával, és a kapcsolatból gyereke is született egy coloradói tanárnőnek.  Tovább »

Rendszeresen beosont a fiúk szobájába, és fogdosta a diákokat egy neves brit kollégium felügyelő tanára.  Tovább »

Százával küldött szexuális tartalmú üzeneteket egyik diákjának egy 40 éves pennsylvaniai tanárnő, akit a rendőrség múlt héten tartóztatott le.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X