Szexuális visszaélés miatt emelt vádat a Komlói Járási Ügyészség egy férfi ellen, aki az általa szervezett táborokban nevelése, felügyelete alatt...  Tovább »

Elfogadta a Magyar Képzőművészeti Egyetem szenátusa az egyetem új etikai kódexét, amely magyar és külföldi kódexeket alapul véve több új elemet...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Az Egyesült Államokban újabb elitiskoláról derült ki, hogy tanárok szexuálisan zaklattak diákokat - jelentette helyi idő szerint kedden az amerikai...  Tovább »

Letartóztatott a rendőrség egy isaszegi pedagógust azzal a gyanúval, hogy 13 éves diákját zaklatta.  Tovább »

hirdetés

Az elmúlt öt évben több mint 500 zaklatásról és nemi erőszakot jelentettek be, azonban a tettesek többsége elkerülte a felelősségre vonást.  Tovább »

A jelentés szerint teljesen elfogadott a szexuális zaklatás a brit intézményekben, ezért sürgős lépéseket terveznek.  Tovább »

Az ELTE "egyiptológusos" listabotrányához hasonló eset történt a világ egyik legjobb egyetemén.  Tovább »

Egy brit rádiós műsorvezető szerint a pornót ugyanúgy kéne elemezni az iskolában, mint az irodalmat.  Tovább »

Egy budapesti nevelőotthonban kényszerítettek szexre 9-13 éves gyerekeket a nevelők. Az egyik nehéz sorsú lány interjút adott interjút az ATV-nek.  Tovább »

Bár cölibátust kellene tartania a papképző főiskolára járóknak, ennek ellenére a meleg szexkultúra, egymás zaklatása jellemzi Írország legrégibb...  Tovább »

Fogdosta a tizenéves lányokat egy edző, aki egy általános iskolában is tanított - erről számol be a Népszabadság egy egykori áldozatot idézve.  Tovább »

Még múlthéten vitték el a rendőrök egy kollégiumból.  Tovább »

Állítólag szexet kér a jobb jegyért cserébe, és perverz viccekkel traktálja a diákokat egy soroksári iskola földrajztanára.  Tovább »

Visszavonta Bill Cosby tiszteletbeli doktori címét a George Washington Egyetem a komikus ellen szexuális erőszak vádjával indított per miatt.  Tovább »

Három bentlakásos fiúiskola ellen is vizsgálatot indítottak, miután 80 egykori diák jelentkezett, hogy kegyetlenkedtek velük, megverték és...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X