Bíróság elé kellett állnia a korábban középiskolai tanárként dolgozó 26 éves nőnek, mert lefeküdt az egyik 16 éves diákjával.  Tovább »

Az Egyesült Királyságban minden harmadik lányt zaklattak már, amikor iskolai egyenruhát viselt - derül ki egy friss felmérésből.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Az Edinburgh Egyetem workshopokat és más programokat szervez, hogy felhívja a figyelmet arra, egyre nagyobb probléma a szexuális zaklatás.  Tovább »

A férfi az egyik fővárosi gimnáziumban és a Budapesti Honvéd utánpótlását adó Magyar Futball Akadémián is tanított.  Tovább »

hirdetés

Két évig tartó börtönbüntetésre ítéltek Nagy-Britanniában egy 43 éves tanárt, aki többször is lefeküdt egyik 16 éves diákjával, és megpróbálta...  Tovább »

A Komlói Járásbíróság emellett végleg eltiltotta a pedagógusi foglalkozástól a férfit. Maga szervezte a táborokat, ahol a lányokat fogdosta.  Tovább »

Sírva kért bocsánatot a bűnössége miatt a Pesti Központi Kerületi Bíróságon az a budapesti általános iskolai tanár, aki szexuális tartalmú...  Tovább »

Milyen szabályokat érdemes - a saját érdeketekben - betartani, és mit nem szabad kihagyni a gólyatáborban? Íme pár fontos tipp:  Tovább »

Nem vonják felelősségre az obszcén, szexuális tartalmú csetelés miatt azt a 33 éves pedagógust, aki tavaly novemberben megpróbálta Londonba...  Tovább »

Válaszolt a molesztálással gyanúsított hitoktatót alkalmazó székesfehérvári egyházmegye a kérdésekre.  Tovább »

Továbbra sem nyilatkozik az iskola a tatabányai hitoktatóról, aki a gyanú szerint az egyik tanórán fajtalankodásra akart kényszeríteni egy 9 és egy...  Tovább »

Előzetesben van az a tatabányai hitoktató tanár, aki a gyanú szerint két kislánnyal akart fajtalankodni.  Tovább »

Egyre gyakrabban fordul elő, hogy a diákok óra közben provokatív lesifotókat lőnek a tanárnőkről, majd azokat megosztják egymással.  Tovább »

A rendőrség megalapozott gyanúja szerint két diákjával többször lefeküdt, egyet pedig megfogdosott a 48 éves Spencer Herron, a georgiai Marietta...  Tovább »

A pakisztáni oktatási hivatal nyomozást indított egy vizsgáztató tanár ellen, akit azzal vádol több diáklány, hogy megfogdosta őket, miközben épp...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X