Timmermann Gábor szülész, nőgyógyász szerint a szülők, de sokszor az iskola is elkésik a fiatalok szexuális felvilágosításával, és - továbbra is -...  Tovább »

Egy szexológus szerint a kamaszokkal iskolában pornót kellene nézetni, a közös filmnézés ugyanis lehetőséget teremtene, hogy kritikusan...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Kétféle szexuális nevelést vezetnének be a lengyel iskolákban az új közoktatási miniszter elképzelésének megfelelően:...  Tovább »

Ezentúl jobb, ha kétszer is meggondolják a brit pedagógusok, hogyan tartanak felvilágosító órát a diákoknak.  Tovább »

hirdetés

Ha a Männerch nevű szervezet eléri a célját, hamarosan minden svájci iskolában felnőttfilmeket nézhetnek a diákok a...  Tovább »

Meglepő váddal állt elő a Western Nevada College volt diákja: Karen Royce azt állítja, egyik tanára azt a házi...  Tovább »

Az Egyesült Államok talán legszigorúbb szabályzatára bólintottak rá a tennessee-i iskolákban: a rendelet mindenféle...  Tovább »

A massachusetts Springfield School vezetői nemrég szavazták meg egy átfogó egészségügyi program elindítását, ennek...  Tovább »

Minden eddiginél nyíltabb szexuális felvilágosítást tartanak majd a diákoknak a New York-i középiskolákban – adta...  Tovább »

Szexuális felvilágosító órákat rendszeresítettek idén szeptembertől kezdve az ukrajnai iskolák második osztályában az AIDS/HIV-fertőzés elleni...  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X