Egy vagy akár több idegen nyelv használata és a szaknyelv ismerete valódi előnyt jelent a munkakeresés során – többek között ez derül ki a Szent...  Tovább »

November közepén jár le majdnem két tucat, 2014-ben kinevezett egyetemi kancellár megbízása. A hvg.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Csokoládé-, kávé- és teakészítő mester szakmérnök/szaktanácsadó képzés indul.  Tovább »

Kérdés, mi lesz a békéscsabai felsőoktatással, ha a SZIE már nem tudja finanszírozni.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Nem állt le a felsőoktatás átalakítása: a kormány szeretne létrehozni egy új agrártudományi egyetemet.  Tovább »

A gimisek elismerik, hogy csak különórákkal sikerülhet az érettségi előtti középfokú nyelvvizsga, ennek ellenére sem bánják, hogy 2020-tól kötelező...  Tovább »

3,6 milliárd forinttal tartozik a békéscsabai campus egy bedőlt PPP-beruházás miatt.  Tovább »

A Szent István Egyetem (SZIE) egyedül nem tudja megoldani a békéscsabai gazdasági főiskolai képzés fenntartását, a csökkenő hallgatói létszámból...  Tovább »

2006-ban 2 milliáros PPP-fejlesztésen esett át a vidéki campus, jóval többet kell visszafizetni.  Tovább »

Hónapok óta aggodva beszélnek a békési megyeszékhely oktatói a Szent István Egyetemhez tartozó vidéki intézmény jövőjéről.  Tovább »

Élelmiszeripari mérnök és gépészmérnök hallgatók szerezhetnek munkatapasztalatot annak a duális képzésről szóló megállapodásnak köszönhetően...  Tovább »

A gyulai egészségügyi és szociális felsőfokú képzések átkerülnek a a katolikus Szeged-Csanádi Egyházmegye által fenntartott Gál Ferenc Főiskolához.  Tovább »

2015-re súlyos gazdálkodási szabálytalanságokat tárt fel az Állami Számvevőszék a két egyetemen, ezúttal megvizsgálták, hogy helyrehozták-e a hibákat.  Tovább »

A Szent István Egyetem helyett a katolikus Szeged-Csanádi Egyházmegye által fenntartott Gál Ferenc Főiskola működtetné a gyulai egészségügyi és...  Tovább »

Nyelvvizsgára készültök, de nem tudjátok, melyik nyelvvizsgaközpontot válasszátok?  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X