Jogerősen is pert vesztett a hosszúra nyúlt szegedi hallgatói önkormányzati karrierjéről elhíresült Török Márk a Szegedi Tudományegyetem (SZTE)...  Tovább »

Török Márk a jedi tanács elnöke lesz - ezt a flegma választ kapta a Csongrádhír.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A szegedi tanárszakos hallgatók közül többen 15-20 ezer forinttal kevesebbet kapnak a megérdemelt ösztöndíjnál, a háttérben a Neptun hibája áll.  Tovább »

Zaklatás és közokirat-hamisítás miatt emeltek vádat egy szegedi egyetemi oktató ellen - írja a Délmagyar.hu.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Jelképes áron, 500 ezer forintért jutottak hozzá a szegedi kábelcsatornához.  Tovább »

Szegeden tanultok vagy tanultatok? Esetleg ott szeretnétek folytatni a tanulást? Akkor próbáljátok ki ezt a tesztet!  Tovább »

Miért érdemes Szegeden tanulni? Hol lehet jókat ebédelni, lazítani, szórakozni?  Tovább »

Már meg is nyertem a választást – így reagált Török Márk, a Szegedi Tudományegyetem hallgatói önkormányzatának elnöke a Magyar Nemzet kérdésére...  Tovább »

Bíróság döntheti el, vezetheti-e a Szegedi Tudományegyetem hallgatói önkormányzatát Török Márk, aki már tíz éve HÖK-elnök - derül ki az Ikotity...  Tovább »

Nyílik az indiai lótusz (Nelumbo nucifera) a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) füvészkertjében, a különleges virágokat keleti hangulatot hozó...  Tovább »

Február 15-ig jelentkezhettek a 2017-es felsőoktatási felvételire.  Tovább »

Emelkedik a bére az adjunktusoknak és a tanársegédeknek.  Tovább »

Két szatírt elfogtak, egy harmadikat, aki az egyetemen mutogatta magát, még keresnek a rendőrök Szegeden – mondta a Csongrád Megyei...  Tovább »

A Szegedi Tudományegyetem díszdoktora lett hétfőn a Budapesten tartózkodó Angela Merkel.  Tovább »

A Szegedi Tudományegyetem doctor honoris causa címét is átveszi február 2-ai magyarországi látogatásán Angela Merkel, Németország szövetségi...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X