Közzétette a kormány a honlapján, milyen szakokra és milyen feltételekkel lehet majd felvételizni 2017-ben.  Tovább »

Hatvan alap-, osztatlan, illetve mesterképzés szűnik majd meg, de 2016-ban még jelentkezhettek rá.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Számos változás vár a középiskolásokra, ahogy az egyetemistáknak is érdemes megnézni, mi vár rájuk a felsőoktatásban.  Tovább »

Szakok szűnnek meg, egyetemek és főiskolák alakulnak át vagy olvadnak össze.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hatvan alap-, osztatlan, illetve mesterképzés 2016-ban már biztosan nem indul. Íme, a lista.  Tovább »

Egyre nagyobb a nemzetközi tiltakozás amiatt, hogy a magyar kormány a jövő évtől meg akarja szüntetni a kulturális antropológia alapszakot.  Tovább »

A brit antropológiai társaság alapítója, a világhírű dokumentumfilmes André Singer szerint „rövidlátó döntést” hozott a magyar kormány azzal, hogy...  Tovább »

Hatvan alap-, osztatlan-, illetve mesterszak szűnik meg 2016-ra, jövő héten pedig a felsőoktatási törvényt módosíthatják.  Tovább »

Több tucat szak 2016-os kivezetése és a felsőoktatás átalakítása ellen demonstrálnak vasárnap a Kossuth téren.  Tovább »

A kulturális antropológia alapszakot is fel akarják számolni, ez ellen tiltakozik a Magyar Kulturális Antropológiai Társaság, mely állásfoglalásában...  Tovább »

Az új felsőoktatási stratégiában elkaszált kulturális antropológia, andragógia, osztott agrármérnöki és környezetgazdálkodási agrármérnöki szakokon...  Tovább »

Beszámoltunk arról, hogy milyen szakok szűnnek meg 2016-ra.  Tovább »

A 2016/2017-es tanévre teljesen átalakul a felsőoktatási szakképzések rendszere a felsőoktatásban szerezhető képesítések jegyzéke alapján, amelyet...  Tovább »

Harminchét jelenlegi mesterszak és két osztatlan képzés a 2016/2017-es tanévben biztosan nem indul a felsőoktatásban szerezhető képesítések jegyzéke...  Tovább »

Összesen huszonegy alapszak, köztük az andragógia, a kulturális antropológia és a társadalmi tanulmányok képzés szűnik meg 2016-tól, több szak...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X