A keresztféléves képzésekre jelentkezők választhatnak utoljára több tucat megszűnő alapszak közül.  Tovább »

Változik az érettségi, nehezebb lesz a felvételi és szakok szűnnek meg - ilyen változások várnak a diákokra 2016-ban és 2017-ben.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Közzétette a kormány a honlapján, milyen szakokra és milyen feltételekkel lehet majd felvételizni 2017-ben.  Tovább »

Hatvan alap-, osztatlan, illetve mesterképzés szűnik majd meg, de 2016-ban még jelentkezhettek rá.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Életbe lép az új felsőoktatási képzési jegyzék, az egyetemek és a főiskolák mellé pedig egy új intézményi forma, az alkalmazott tudományok egyeteme...  Tovább »

Szakok szűnnek meg, egyetemek és főiskolák alakulnak át vagy olvadnak össze.  Tovább »

A hét is bővelkedett eseményekben: megmutattuk nektek, mennyit kereshettek a legnépszerűbb diplomákkal, de a megszűnő szakokat is összegyűjtöttük.  Tovább »

Hatvan alap-, osztatlan, illetve mesterképzés 2016-ban már biztosan nem indul. Íme, a lista.  Tovább »

Mégsem lesz a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen költő-író-kritikus szak.  Tovább »

Egyre nagyobb a nemzetközi tiltakozás amiatt, hogy a magyar kormány a jövő évtől meg akarja szüntetni a kulturális antropológia alapszakot.  Tovább »

A brit antropológiai társaság alapítója, a világhírű dokumentumfilmes André Singer szerint „rövidlátó döntést” hozott a magyar kormány azzal, hogy...  Tovább »

Hatvan alap-, osztatlan-, illetve mesterszak szűnik meg 2016-ra, jövő héten pedig a felsőoktatási törvényt módosíthatják.  Tovább »

Több tucat szak 2016-os kivezetése és a felsőoktatás átalakítása ellen demonstrálnak vasárnap a Kossuth téren.  Tovább »

A kulturális antropológia alapszakot is fel akarják számolni, ez ellen tiltakozik a Magyar Kulturális Antropológiai Társaság, mely állásfoglalásában...  Tovább »

Beszámoltunk arról, hogy milyen szakok szűnnek meg 2016-ra.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X