Segítenek fellebbezni, ha valaki szabálytalanságot lát.  Tovább »

Több szakgimnáziumban siralmas eredmények születettek az idén kötelezővé vált szakmai érettségin - legalábbis ez derül ki az eduline-hoz érkező...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Elkeseredett levelet írt szerkesztőségünknek egy édesanya, akinek gyereke szakmai érettségit volt kénytelen tenni. Nem csak ú járt pórul.  Tovább »

Az emelt szintű szakmai érettségi vizsgák feladatsorait és megoldásait is közzétette az Oktatási Hivatal.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Szerdán több mint 25 ezren tettek szakmai érettségi vizsgát - itt találjátok a középszintű feladatsorokat és a hivatalos megoldásokat.  Tovább »

Úgy tűnik, elégedett a szakgimnáziumi szakmai érettségi lebonyolításával a Nemzetgazdasági Minisztérium. Az érettségizők kevésbé lelkesek.  Tovább »

Levélcunamit zúdítottak a szakgimis érettségizők az eduline-ra, és egyáltalán nem boldogok a mai vizsgáktól.  Tovább »

Ma írták a diákok a nagy botrányt okozó kötelező szakmai érettségiket. A Tanítanék Mozgalom anonim módon regisztrálná a felmerülő problémákat.  Tovább »

Van olyan diák, aki hét tárgyból érettségizik a kötelezővé tett szakmai vizsgák miatt, de olyan is akad, aki olyan példától tartott, amit egyszerűen...  Tovább »

Holnap kerül sor az ágazati és ágazaton kívüli szakmai érettségi vizsgákra.  Tovább »

Több tízezer végzős szakgimnazista előtt a megszokottnál jóval nehezebb érettségi szezon áll - ők az elsők, akik egy jogszabály-módosítás miatt nem...  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X