Az emelt szintű szakmai érettségi vizsgák feladatsorait és megoldásait is közzétette az Oktatási Hivatal.  Tovább »

Szerdán több mint 25 ezren tettek szakmai érettségi vizsgát - itt találjátok a középszintű feladatsorokat és a hivatalos megoldásokat.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Úgy tűnik, elégedett a szakgimnáziumi szakmai érettségi lebonyolításával a Nemzetgazdasági Minisztérium. Az érettségizők kevésbé lelkesek.  Tovább »

Levélcunamit zúdítottak a szakgimis érettségizők az eduline-ra, és egyáltalán nem boldogok a mai vizsgáktól.  Tovább »

hirdetés

Ma írták a diákok a nagy botrányt okozó kötelező szakmai érettségiket. A Tanítanék Mozgalom anonim módon regisztrálná a felmerülő problémákat.  Tovább »

Van olyan diák, aki hét tárgyból érettségizik a kötelezővé tett szakmai vizsgák miatt, de olyan is akad, aki olyan példától tartott, amit egyszerűen...  Tovább »

Holnap kerül sor az ágazati és ágazaton kívüli szakmai érettségi vizsgákra.  Tovább »

Hétfő délelőtt az emelt szintű informatikaérettségivel folytatódott az idei érettségi szezon második hete - mutatjuk, milyen vizsgákat tartanak a...  Tovább »

Több tízezer végzős szakgimnazista előtt a megszokottnál jóval nehezebb érettségi szezon áll - ők az elsők, akik egy jogszabály-módosítás miatt nem...  Tovább »

Idén először minden végzős szakgimnazistának kötelező szakmai tárgyból érettségiznie - hogy könnyebb legyen a felkészülés, mutatunk...  Tovább »

A szakmai feladatsorok egyikében gyakorlatilag kizárják a család fogalmából a gyereküket egyedül nevelőket és az egynemű párokat.  Tovább »

Az oktatási államtitkárság Szalay utcai épületének bejáratánál demonstrált csütörtök reggel a Tanítanék Mozgalom néhány aktivistája, az 2017-től...  Tovább »

Egyre csak gyűlik az ötödik érettségi tárgy szabadon választhatósága miatti tiltakozók száma.  Tovább »

Továbbképzésekkel készülnek a felkészítő és vizsgáztató tanárok az érettségire a szakképzésben - írta a Magyar Idők csütörtöki számában.  Tovább »

A szakmai érettségi kötelező lesz, és hiába látja ezt aggályosnak az ombudsman is, a kormány nem tágít.  Tovább »

hirdetés