Nyilvánosságra hozta az Oktatási Hivatal a szakmai érettségi vizsgák feladatsorait és a megoldásokat.  Tovább »

Nyilvánosságra hozta a szakmai érettségik feladatsorait és a megoldásokat az Oktatási Hivatal.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Tavaly volt először kötelező a szakgimnáziumi végzősöknek szakmai érettségi vizsgát tenni. Ezt gondolják a vizsgázók az idei szakmai érettségikről:  Tovább »

Tavalyhoz képest majdnem 10 százalékkal nőtt a vizsgázók száma az ágazati szakmai érettségiken, több mint 27 ezren indultak neki szerdán az...  Tovább »

hirdetés

Több mint negyven tantárgyból érettségiznek ma a diákok, reggel 8-tól ugyanis a szakmai érettségi vizsgák kerülnek sorra.  Tovább »

Tavaly volt először kötelező a szakgimnáziumokban a szakmai érettségi vizsga. A diákokra holnap is komoly feladat vár.  Tovább »

Tavaly volt először kötelező a szakgimnáziumi végzősöknek szakmai érettségi vizsgát tenni, az írásbeli körül hatalmas botrány alakult ki, a diákok...  Tovább »

Változtatna a kormány a szakgimnáziumi végzés szabályain: az ágazati szakmai érettségi továbbra is kötelező lesz, de a 2016-ban bevezetett...  Tovább »

Utasításba adták a szakképző intézmények vizsgabizottságainak, hogy a lehető legkevesebb gyereket buktassák meg az új szakmai ágazati érettségiken –...  Tovább »

Több tárgyból a hármas átlageredményt sem érték el a diákok az idén kötelezővé tett komplex szakmai érettségi vizsgákon.  Tovább »

Nem reagált a Nemzetgazdasági Minisztérium arra a kérdésre, milyen következménye lehet annak, hogy a gépészeti ismeretek szakmai érettségin nem...  Tovább »

Újabb fejezet a kötelezővé tett szakgimis szakmai érettségi botrányában.  Tovább »

Segítenek fellebbezni, ha valaki szabálytalanságot lát.  Tovább »

Reagált a szakmai érettségiről szóló olvasói véleményekre a Nemzetgazdasági Minisztérium, azt írják, 36 vizsgatárgy közül mindössze hárommal...  Tovább »

Több szakgimnáziumban siralmas eredmények születettek az idén kötelezővé vált szakmai érettségin - legalábbis ez derül ki az eduline-hoz érkező...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X