Változtatna a kormány a szakgimnáziumi végzés szabályain: az ágazati szakmai érettségi továbbra is kötelező lesz, de a 2016-ban bevezetett...  Tovább »

Utasításba adták a szakképző intézmények vizsgabizottságainak, hogy a lehető legkevesebb gyereket buktassák meg az új szakmai ágazati érettségiken –...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Több tárgyból a hármas átlageredményt sem érték el a diákok az idén kötelezővé tett komplex szakmai érettségi vizsgákon.  Tovább »

Nem reagált a Nemzetgazdasági Minisztérium arra a kérdésre, milyen következménye lehet annak, hogy a gépészeti ismeretek szakmai érettségin nem...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Újabb fejezet a kötelezővé tett szakgimis szakmai érettségi botrányában.  Tovább »

Segítenek fellebbezni, ha valaki szabálytalanságot lát.  Tovább »

Reagált a szakmai érettségiről szóló olvasói véleményekre a Nemzetgazdasági Minisztérium, azt írják, 36 vizsgatárgy közül mindössze hárommal...  Tovább »

Több szakgimnáziumban siralmas eredmények születettek az idén kötelezővé vált szakmai érettségin - legalábbis ez derül ki az eduline-hoz érkező...  Tovább »

Elkeseredett levelet írt szerkesztőségünknek egy édesanya, akinek gyereke szakmai érettségit volt kénytelen tenni. Nem csak ú járt pórul.  Tovább »

Számtalan levél, email, üzenet, postagalamb érkezett hozzánk.  Tovább »

Az emelt szintű szakmai érettségi vizsgák feladatsorait és megoldásait is közzétette az Oktatási Hivatal.  Tovább »

Szerdán több mint 25 ezren tettek szakmai érettségi vizsgát - itt találjátok a középszintű feladatsorokat és a hivatalos megoldásokat.  Tovább »

Úgy tűnik, elégedett a szakgimnáziumi szakmai érettségi lebonyolításával a Nemzetgazdasági Minisztérium. Az érettségizők kevésbé lelkesek.  Tovább »

Levélcunamit zúdítottak a szakgimis érettségizők az eduline-ra, és egyáltalán nem boldogok a mai vizsgáktól.  Tovább »

Ma írták a diákok a nagy botrányt okozó kötelező szakmai érettségiket. A Tanítanék Mozgalom anonim módon regisztrálná a felmerülő problémákat.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X