Visszakerülhet egy húsz évvel ezelőtt elindított szakképző iskola a Csongrád megyei Pusztamérges önkormányzatához.  Tovább »

Újgenerációs szakképző iskolák jönnek létre, komplett iskolafejlesztési programot indít az Innovációs és Technológiai Minisztérium, amely a...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A tanulmányaikat végző fiatal édesanyáknak nyújt segítséget a Cseperedő bölcsődei kuckó, melyet pénteken nyitottak meg a Szegedi Szakképzési Centrum...  Tovább »

Rengeteg programon vehettek részt a Szakmák éjszakáján, megnézhetitek például, hogyan működik egy nagy szálloda konyhája, milyen meglepő kéréseket...  Tovább »

hirdetés

Nem árulja el a Nemzetgazdasági Minisztérium, hány pedagógus hiányzik a szakképző iskolákból.  Tovább »

Tizennégy év fegyházra ítélt a Fővárosi Törvényszék egy testnevelő tanárt 28 rendbeli szexuális erőszak, 20 rendbeli szexuális visszaélés, 2...  Tovább »

Péntekig lehet jelentkezni a központi írásbeli felvételire - ezen a vizsgán azoknak a diákoknak kell részt venniük, akik olyan középiskolába...  Tovább »

Ismét igazgatóváltási botrány van, ezúttal Hódmezővásárhelyen.  Tovább »

Egy borsodi település már alig tud munkát adni a sok, 16 évesen az iskolából kilépő közmunkásnak.  Tovább »

Vizsgálódik a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ a szombathelyi Savaria Szakképző Iskola egyik tanárának furcsa kijelentései miatt, amelyekről...  Tovább »

Lezárult a Burattino Általános és Szakképző Iskolával, Gyermekotthonnal szemben indított vizsgálat, amely súlyos jogsértéseket tárt fel - írta a...  Tovább »

2015-től a Nemzetgazdasági Minisztérium lesz a szakképző iskolák fenntartója - jelentette be a tárca vezetője az országos szakképzési és...  Tovább »

Visszamenne osztálytársai közé az a 17 éves diák, aki januárban leugrott a székesfehérvári Árpád Szakképző Iskola aulájának harmadik emeletéről -...  Tovább »

Azonnali fenntartói ellenőrzést rendelt el a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (Klik) elnöke a tankerület...  Tovább »

Bosszút állnának ismerősei azokon a diákokon, akik miatt egy 17 éves fiú kedden levetette magát a székesfehérvári...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X