Tizennégy év fegyházra ítélt a Fővárosi Törvényszék egy testnevelő tanárt 28 rendbeli szexuális erőszak, 20 rendbeli szexuális visszaélés, 2...  Tovább »

Péntekig lehet jelentkezni a központi írásbeli felvételire - ezen a vizsgán azoknak a diákoknak kell részt venniük, akik olyan középiskolába...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ismét igazgatóváltási botrány van, ezúttal Hódmezővásárhelyen.  Tovább »

Egy borsodi település már alig tud munkát adni a sok, 16 évesen az iskolából kilépő közmunkásnak.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Vizsgálódik a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ a szombathelyi Savaria Szakképző Iskola egyik tanárának furcsa kijelentései miatt, amelyekről...  Tovább »

Lezárult a Burattino Általános és Szakképző Iskolával, Gyermekotthonnal szemben indított vizsgálat, amely súlyos jogsértéseket tárt fel - írta a...  Tovább »

2015-től a Nemzetgazdasági Minisztérium lesz a szakképző iskolák fenntartója - jelentette be a tárca vezetője az országos szakképzési és...  Tovább »

Visszamenne osztálytársai közé az a 17 éves diák, aki januárban leugrott a székesfehérvári Árpád Szakképző Iskola aulájának harmadik emeletéről -...  Tovább »

Azonnali fenntartói ellenőrzést rendelt el a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (Klik) elnöke a tankerület...  Tovább »

Bosszút állnának ismerősei azokon a diákokon, akik miatt egy 17 éves fiú kedden levetette magát a székesfehérvári...  Tovább »

Még kritikus állapotban van az a székesfehérvári diák, aki kedden leugrott az Árpád Szakképző Iskola aulájának...  Tovább »

Leugrott egy 17 éves diák a székesfehérvári Árpád Szakképző Iskola belső aulájának harmadik emeletéről kedd délelőtt...  Tovább »

Alapvető problémák vannak a szakképző iskolák működésével egy belső kormányzati értékelés szerint - - írja a...  Tovább »

Bács-Kiskun megyében két szakképző intézmény, az Észak-, valamint a Dél-Bács-Kiskun Megyei Szakképző Iskola jönne...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X