A fiatalok szakképzésével is foglalkozó magyarországi multik örülnek a szakképzés reformjának, és kikérik maguknak...  Tovább »

Módosul a szakképzési törvény, az Országgyűlés keddi döntése értelmében már a kilencedik évfolyamtól lehetővé válik...  Tovább »

A szakképzési idő egyharmadában oktatnak a jövőben közismereti tárgyakat - erről döntöttek hétfő délelőtt a...  Tovább »

Az Országgyűlés alkotmányügyi bizottsága hétfői ülésén a szakiskolai képzésben tanított közismereti tárgyak arányával...  Tovább »

(x)

A keresett tudást lelték a Szent István Egyetemen

Három arcél, háromféle pályafutás …azaz még csak három szárba szökkenő életpálya. Azonos bennük, hogy a Szent István Egyetem polgárai.  Tovább »

A Magyar Közoktatási és Szakképzési Szakszervezet szerint ha valóban módosítják a szakképzési törvényt, számolni kell...  Tovább »

Módosítaná a szakképzési törvényt Matolcsy György, így szeptember elsejétől a kilencedik évfolyamon is lehetne majd...  Tovább »

A Pedagógusok Szakszervezete (PSZ) szerint ellentétes az alaptörvénnyel a szakképzési törvény, ezért az egész...  Tovább »

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X