Módosulhat 2013-tól a szakképzési hozzájárulásról szóló törvény, ennek nyomán a cégek - gyakorlati képzés vállalása...  Tovább »

Az Adult Education Blog összegyűjtötte, miért érdemes az érettségi és a diploma után is folytatni a tanulást.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Tíz pontban gyűjtötte össze a Nyelviskolák Szakmai Egyesülete  (NYESZE) azokat a szempontokat, amelyekre érdemes...  Tovább »

Az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ) szerint elfogadhatatlan, hogy az egy építőipari...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A cégek belső képzéseik költségeinek 63 százalékát finanszírozták szakképzési hozzájárulásból, de ezt a lehetőséget a...  Tovább »

A szakképzési hozzájárulás felhasználásának hatékonyságával és eredményességével kapcsolatban komoly problémák...  Tovább »

A nyelviskolák vezetői szerint elbocsátásokhoz, a nyelvoktatás visszaszorulásához vezethet a szakképzési...  Tovább »

A szakképzésről szóló törvényjavaslat általános vitájával folytatta munkáját az Országgyűlés szerdán - délután a...  Tovább »

Sorsdöntő fordulóponthoz érkezett a szakképzési rendszer az új szakképzési törvény megalkotásával - mondta a...  Tovább »

A szakképzésről szóló törvényjavaslat célja, hogy a lehető legnagyobb mértékben a gazdaság igényeihez igazítsák a...  Tovább »

Legalább ezer képző intézményt hozhat lehetetlen helyzetbe a szakképzési hozzájárulás szabályainak megváltozása azzal...  Tovább »

Benyújtották az Országgyűlésnek szakképzési hozzájárulásról és a képzés fejlesztésének támogatásáról szóló...  Tovább »

A szakképzés részeként a zeneművészeti szakközépiskolák a Nemzetgazdasági Minisztérium felügyelete alá tartoznak az új kormányzati struktúrában...  Tovább »

A Magyar Nemzet információi szerint a jelenlegi négyről egységesen három évre rövidítenék a szakképzést, és a képzésen résztvevők mindhárom...  Tovább »

Pályázati forrásból és szakképzési hozzájárulásból felszerelt modern, a hallgatók és az oktatók magas színvonalú munkáját egyaránt segítő...  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X