Péntekig lehet jelentkezni a központi írásbeli felvételire - ezen a vizsgán azoknak a diákoknak kell részt venniük, akik olyan középiskolába...  Tovább »

Péntekig kell jelentkezniük a központi középiskolai írásbelire az általános iskolásoknak - közölte az Oktatási Hivatal hétfőn.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Mikor lesz a központi középiskolai felvételi? Mikor írásbeliznek a diákok matematikából és magyar nyelvből? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Milyen szempontok alapján döntenek a középiskolák arról, felveszik-e a jelentkezőket a jövő szeptemberben induló osztályokba?  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Több tízezer diák (és szülő) áll komoly döntés előtt, néhány napja ugyanis már elérhetők a gimnáziumok, szakgimnáziumok és szakközépiskolák...  Tovább »

Kiderült, ki hány pontot szerzett a középiskolák központi írásbeli felvételijén, lassan el kell dönteni, ki melyik középiskolába adja be a...  Tovább »

Nyilvánosságra hozta a központi írásbeli vizsgát szervező gimnáziumok és szakgimnáziumok listáját, valamint a jelentkezési lapot az Oktatási Hivatal.  Tovább »

Néhány nap múlva elstartol a középfokú iskolák felvételije - az intézmények közzéteszik felvételi tájékoztatójukat.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X