A tavalyi szakgimnáziumi érettségit nagyon sokan bírálták, az alapvető jogok biztosa most végzett a vizsgálattal.  Tovább »

Nyilvánosságra hozta a szakmai érettségik feladatsorait és a megoldásokat az Oktatási Hivatal.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Tavaly volt először kötelező a szakgimnáziumi végzősöknek szakmai érettségi vizsgát tenni. Ezt gondolják a vizsgázók az idei szakmai érettségikről:  Tovább »

Tavaly volt először kötelező a szakgimnáziumokban a szakmai érettségi vizsga. A diákokra holnap is komoly feladat vár.  Tovább »

hirdetés

Tavaly volt először kötelező a szakgimnáziumi végzősöknek szakmai érettségi vizsgát tenni, az írásbeli körül hatalmas botrány alakult ki, a diákok...  Tovább »

A szakgimnáziumi képzés rugalmasságának növelését és a szakmai képzési tartalom egy részének választhatóvá tételét célozza az a nemzeti köznevelési...  Tovább »

Több szakgimnáziumban siralmas eredmények születettek az idén kötelezővé vált szakmai érettségin - legalábbis ez derül ki az eduline-hoz érkező...  Tovább »

Idén először minden végzős szakgimnazistának kötelező szakmai tárgyból érettségiznie - hogy könnyebb legyen a felkészülés, mutatunk...  Tovább »

Továbbképzésekkel készülnek a felkészítő és vizsgáztató tanárok az érettségire a szakképzésben - írta a Magyar Idők csütörtöki számában.  Tovább »

Az ötödik érettségi vizsgatárgy választhatóságának megszűnése a szakgimnáziumokban (szakközépiskolákban) már 2011 óta ismert, így a kormány...  Tovább »

Több száz diák, tanár és szülő tiltakozik a szakmai érettségi kötelezővé tétele ellen - a változás az eduline olvasóit is megmozgatta.  Tovább »

Szakgimnáziumban tanultok, ezért 2017-től - ha tetszik, ha nem - szakmai tárgyból is érettségiznetek kell?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X