„Mit tehetnek a szülők az általánossá vált osztálypénz, óvodai csoportpénz szedése és behajtása ellen? Ne fizessenek!  Tovább »

Iskolát festeni invitálták a szülőket egy törökbálinti iskolában, ami nem egyedi példa, találtunk oktatási intézményt, ahol függönyök varrására...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

"Az első szülői értekezletre vastag pénztárcával kell érkezni a szülőknek" - ezt írja hétfői közleményében a Fővárosi Szülők Egyesülete a...  Tovább »

Ha egy szülő nem jelenik meg a szülői értekezleten, és többszöri próbálkozásra sem tudja az iskola elérni, akkor akár ki is emelhetik a családból a...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

"Szülői értekezletet tartott az Óbudai Egyetem a beiratkozott elsősök szüleinek, amivel úttörő lett a magyar...  Tovább »

Félévenként akár tíz-tizenkétezer forintos plusz költséget is jelenthet a családok számára az erdei iskola, a kulturális hozzájárulás és a...  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X