Hogyan "edzhetitek" magatokat a szóbeli franciaérettségire, a nyelvvizsga szóbeli részére vagy akár egy franciaországi nyaralásra?  Tovább »

Melyik vizsgán használhatok szótárt, és melyiken nem? Túlzásba vihetem-e a szótárazást az írásbelin?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Tavaly 26 ezerrel kevesebben próbálkoztak nyelvvizsgát szerezni mint 2016-ban - írta szerdai lapszámában a Világgazdaság.  Tovább »

Brit tudósok bebizonyították, hogy a szóbeli több stresszt okoz, mint az írásbeli.  Tovább »

hirdetés

Már a 2018-as felvételire készültök, ezért még idén szeretnétek megszerezni az értékes felvételi pontokat (is) érő nyelvvizsgát?  Tovább »

Mennyit kell fizetnetek a legnépszerűbb általános nyelvvizsgákért? Változtak-e az árak?  Tovább »

2018-tól sokan visszakaphatják a sikeres nyelvvizsga díját - de mi a helyzet azokkal, akik külön teszik le a szóbelit és az írásbelit?  Tovább »

Az elmúlt hónapokban rengeteg infót gyűjtöttünk össze azoknak, akik éppen a nyelvvizsgára készülnek, vagy még csak most keresik a legszimpatikusabb...  Tovább »

Milyen feladatokra számíthattok a vezető nyelvvizsgaközpontok B2-es szóbeli vizsgáin?  Tovább »

Nyelvvizsgára készültök, de még nem választottatok nyelvvizsgaközpontot?  Tovább »

Több - nyelvoktatással foglalkozó - Facebook-csoport hívta fel a figyelmet az elmúlt napokban arra, hogy több...  Tovább »

A nemzetközi nyelvvizsgákon eddig is készítettek hangfelvételt, az itthoni szóbeli vizsgákon azonban csak mostantól kötelező az elhangzottak...  Tovább »

Szigorítanak a szóbeli nyelvvizsgák szabályain, és bevezetik az alapfokúnál is könnyebb, A2-es vizsgaszintet - többek között ezt tartalmazza a...  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X