Mind a négy magyarországi orvosi egyetem felkerül a Quacquarelli Symonds (QS) legfrissebb rangsorára, a legjobb eredményt a Semmelweis Egyetem érte...  Tovább »

Február 15-ig jelentkezhettek a 2018-as felsőoktatási felvételire.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Miért jó a Semmelweis Egyetemen tanulni? Milyenek a gyakorlati órák, melyik a campus legjobb helye, hol lehet jókat bulizni?  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az országos Diplomás Pályakövetési Rendszer (DPR) keretében végzett felmérésből kiderült, hogy a Semmelweis Egyetem hallgatóinak közel kétharmada a...  Tovább »

Évente több százmillió forintot fordítanak a nagyobb felsőoktatási intézmények „fizetős” diákok toborzására.  Tovább »

Csaknem nyolcezer fővel nőtt a külföldi hallgatók száma a magyar felsőoktatási intézményekben az elmúlt öt évben - írja szerdai számában a Magyar...  Tovább »

A Semmelweis Egyetemen – ellentétben egyes homeopátiát gyakorló orvosok állításával – nem lehet licencvizsgát tenni a vitatott megítélésű...  Tovább »

November közepén jár le majdnem két tucat, 2014-ben kinevezett egyetemi kancellár megbízása. A hvg.  Tovább »

A Semmelweis Egyetembe olvad a Pető András Főiskola, és már tudni, miként történik ez meg.  Tovább »

Az államilag finanszírozott orvos-, gyógyszerész- és fogorvosképzés területén a Semmelweis Egyetemre való bejutáshoz kellett a legtöbb pont.  Tovább »

A legjobb európai egyetemeket rangsorolta a THE.  Tovább »

Augusztustól - egy kivétellel - eltűnnek az állami főiskolák, akkor olvad ugyanis a Semmelweis Egyetembe az konduktorokat képző Pető András Főiskola.  Tovább »

Az Állami Számvevőszék (ÁSZ) szerint a Magyar Képzőművészeti Egyetemnél (MKE) és a Semmelweis Egyetemnél (SE) továbbra is fennáll néhány, a...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X