A legjobb európai egyetemeket rangsorolta a THE.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Augusztustól - egy kivétellel - eltűnnek az állami főiskolák, akkor olvad ugyanis a Semmelweis Egyetembe az konduktorokat képző Pető András Főiskola.  Tovább »

Az Állami Számvevőszék (ÁSZ) szerint a Magyar Képzőművészeti Egyetemnél (MKE) és a Semmelweis Egyetemnél (SE) továbbra is fennáll néhány, a...  Tovább »

hirdetés

A hét legfontosabb eseményei.  Tovább »

Megható történetet osztott meg az SE Doktori Tanács elnöke.  Tovább »

A jövőben a budapestiek ellátásából is ki kell vennie a részét az egyetemnek.  Tovább »

Három magyar egyetem került fel a Quacquarelli Symonds (QS) legfrissebb, az élet- és orvostudományi képzési területről készített rangsorára.  Tovább »

Az agysérülés gyógyításának lehetőségeit segítheti a Semmelweis Egyetem kutatóinak felfedezése, akik olyan új idegsejtcsoportot írtak le az...  Tovább »

Mit érdemes enni járvány idején? Hasznos tanácsok a Semmelweis Egyetemtől.  Tovább »

Február 15-ig jelentkezhettek a 2017-es felsőoktatási felvételire.  Tovább »

A fejlődő országok egyetemei között fért csak be két egyetemünk a legjobb százba, a többiek a legjobb 250-en belül vannak.  Tovább »

Mióta hatéves az orvosi képzés? Hány perc alatt lehet felrohanni a Nagyvárad téri elméleti tömb huszonharmadik emeletére?  Tovább »

A parlament rábólintott, mostantól lesznek egyetemi kórházak.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X