Az Állami Egészségügyi Ellátó Központ (ÁEEK) közzétette az idei évre szóló rezidenstámogatási program pályázatait; a hat szakmai területre...  Tovább »

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának államtitkára a friss diplomás orvosok számával büszkélkedett.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Február 6-ig jelentkezettek a rezidensösztöndíjakra - mutatjuk, milyen juttatásokat kaphattok szakorvosjelöltként, szakgyógyszerészjelöltként.  Tovább »

Új ösztöndíjra pályázhatnak a rezidensek.  Tovább »

hirdetés

Megemelték a szakorvosi fizetéseket, mégis súlyos összegekkel keresnek kevesebbet a pályakezdő fiatal orvosok.  Tovább »

Változik a fiatal orvosok képzése, előre kell jelezniük, mikor akarják elkezdeni a szakképzést, hogy így tervezhetőbb legyen a rendszer.  Tovább »

Már ez év júliusától átalakítják a szakorvosképzést oly módon, hogy a rezidensek felmenő rendszerben nem egy-egy konkrét kórházzal, egyetemmel...  Tovább »

Míg tavaly alig hatszáz, idén már jóval több mint nyolcszáz szakorvosjelölt jutott rezidensösztöndíjhoz - írja a keddi Magyar Nemzet az Egészségügyi...  Tovább »

Újra lehet rezidensösztöndíjakra pályázni - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának Egészségügyért Felelős Államtitkársága.  Tovább »

Elkészült egy jogszabálytervezet, amelynek értelmében minden Magyarországon végzett orvos állami ösztöndíjrendszerben vehet majd részt az egyetemi...  Tovább »

Hétszázhetven pályázó közül hatszázegy rezidens kap állami ösztöndíjat - mondta Balog Zoltán...  Tovább »

Újra meghirdetik az eddig igénybe vehető rezidensösztöndíjakat, és új elemként a sürgősségi orvostan...  Tovább »

Tavaly csaknem százzal csökkent azoknak az orvosoknak a száma, akik külföldi munkavállaláshoz kértek hatósági...  Tovább »

Mostanáig összesen 450 rezidens pályázott sikeresen az egészségügyi államtitkárság által meghirdetett ösztöndíjprogramra, melyben a résztvevők...  Tovább »

Két hónapig lehet még jelentkezni a rezidensek ösztöndíjprogramjára; a hatszáz meghirdetett helyre mostanáig több mint négyszázan pályáztak.  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X