Mit jelenthet, ha az e-felvételi oldalán azt látjátok, hogy 0 a pontszámotok? Utánajártunk.  Tovább »

Milyenek voltak a tavalyi vagy a két évvel ezelőtti felvételi ponthatárok? Most megnézhetitek az elmúlt hat év összes egyetemi/főiskolai ponthatárát.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Már megnézhetitek az e-felvételi rendszerében az összpontszámotokat - két hét múlva pedig jönnek a ponthatárok!  Tovább »

Szeretnétek kiszámolni, hány pontot szereztetek tanulmányi és érettségi eredményeitekkel, nyelvvizsgával, versenyeredményekkel az idei felvételin?  Tovább »

hirdetés

Hamarosan mindenkinek véget ér az érettségi, most már nagyjából mindenki tisztában van az összes jeggyel.  Tovább »

Véget ért az érettségi, most már nagyjából mindenki tisztában van az összes jeggyel és ponttal, ami a felvételihez kell.  Tovább »

Bár a szóbeli vizsgákra még várni kell, nagyjából már sejtitek, milyen eredménnyel zárjátok az érettségit?  Tovább »

Míg a végzősök többsége az érettségire készül, akadnak olyanok is, akik már a ponthatárok miatt izgulnak. Mikor derül ki, kit hova vettek fel?  Tovább »

Február közepéig jelentkezhettek a 2015-ös felsőoktatási felvételire, ezért frissítettük az eduline pontszámító kalkulátorát - kezdhettek számolgatni.  Tovább »

Kapnak-e többletpontot a nyelvvizsgáért azok a diákok, akik általános orvos képzésre felvételiznek? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Dress code-ot vezetnek be a közszolgálati egyetemen, őszig átalakítják a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ működését, megvan az idei Pont Ott...  Tovább »

Ma délután mindenhol lezárul az érettségi, így mindenki kiszámolhatja, hány ponttal vág neki a felvételinek.  Tovább »

Hány pontot ér a felvételin az érettségi eredménye? Meg lehet-e duplázni az érettségi pontokat? Itt találjátok a legfontosabb infókat.  Tovább »

Mikor derül ki, melyik egyetemre vagy főiskolára kerültetek be? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Kik kaphat többletpontot az egyetemi-főiskolai felvételin? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X