Kik kaphat többletpontot az egyetemi-főiskolai felvételin? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Frissítettük pontszámító kalkulátorunkat a 2014-es felvételi szabályai alapján - itt találjátok az útmutatót az eduline kalkulátorának használatához.  Tovább »

Elkészült az eduline 2014-es pontszámító kalkulátora: bár az érettségi még messze van, a korábban érettségizettek már...  Tovább »

"Felhívjuk a külhoni magyar jelentkezők figyelmét, hogy az általános felvételi eljárásban jelenleg is folyamatban van...  Tovább »

Mit kell tenni, ha rossz pontszám szerepel az e-felvételin felületén? Újabb olvasói kérdésre válaszoltunk.  Tovább »

Jár-e többletpont a kismamáknak a 2013-as felvételin? Újabb olvasói kérdésre válaszoltunk.  Tovább »

Az idén is változtak a pontszámítás szabályai: cikksorozatunkból megtudhatjátok, hogyan számolhatjátok ki, hány ponttal vágtok neki az...  Tovább »

Idén is változtak a pontszámítás szabályai - nemcsak az alap- és osztatlan szakokra, hanem a felsőoktatási szakképzésre és a mesterszakra...  Tovább »

Elkezdődött a 2013-as jelentkezési időszak, úgyhogy mi is frissítettük pontszámító kalkulátorunkat, amellyel gyorsan...  Tovább »

Hány pluszpont jár a nyelvvizsgáért, az emelt szintű érettségiért és az OKJ-s végzettségért?  Tovább »

Már csak három hét van a ponthatárhúzásig: ha eddig még nem számoltátok ki, összesen hány pontot szereztetek az érettségin és a középiskolában, itt...  Tovább »

Államilag finanszírozott jogász- és gazdasági képzésre szinte lehetetlen lesz bekerülni, de a legtöbb diákot vonzó fizetős szakokon is komoly...  Tovább »

Idén is módosítottak az érettségi és a felvételi szabályain: többet ér az emelt szintű vizsga, de kevesebb tantárgy közül lehet választani.  Tovább »

Ahogy arról korábban beszámoltunk, idén is módosítottak a pontszámítás szabályain – az egyik legfontosabb változás...  Tovább »

Kétszáznegyven alatti pontszámmal egyetlen felvételiző sem kerülhet be az egyetemek, főiskolák alap-, osztatlan és...  Tovább »

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X