Véget ért az érettségi, most már nagyjából mindenki tisztában van az összes jeggyel és ponttal, ami a felvételihez kell.  Tovább »

Bár a szóbeli vizsgákra még várni kell, nagyjából már sejtitek, milyen eredménnyel zárjátok az érettségit?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Míg a végzősök többsége az érettségire készül, akadnak olyanok is, akik már a ponthatárok miatt izgulnak. Mikor derül ki, kit hova vettek fel?  Tovább »

Február közepéig jelentkezhettek a 2015-ös felsőoktatási felvételire, ezért frissítettük az eduline pontszámító kalkulátorát - kezdhettek számolgatni.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kapnak-e többletpontot a nyelvvizsgáért azok a diákok, akik általános orvos képzésre felvételiznek? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Dress code-ot vezetnek be a közszolgálati egyetemen, őszig átalakítják a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ működését, megvan az idei Pont Ott...  Tovább »

Ma délután mindenhol lezárul az érettségi, így mindenki kiszámolhatja, hány ponttal vág neki a felvételinek.  Tovább »

Hány pontot ér a felvételin az érettségi eredménye? Meg lehet-e duplázni az érettségi pontokat? Itt találjátok a legfontosabb infókat.  Tovább »

Mikor derül ki, melyik egyetemre vagy főiskolára kerültetek be? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Kik kaphat többletpontot az egyetemi-főiskolai felvételin? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Frissítettük pontszámító kalkulátorunkat a 2014-es felvételi szabályai alapján - itt találjátok az útmutatót az eduline kalkulátorának használatához.  Tovább »

Elkészült az eduline 2014-es pontszámító kalkulátora: bár az érettségi még messze van, a korábban érettségizettek már...  Tovább »

"Felhívjuk a külhoni magyar jelentkezők figyelmét, hogy az általános felvételi eljárásban jelenleg is folyamatban van...  Tovább »

Mit kell tenni, ha rossz pontszám szerepel az e-felvételin felületén? Újabb olvasói kérdésre válaszoltunk.  Tovább »

Jár-e többletpont a kismamáknak a 2013-as felvételin? Újabb olvasói kérdésre válaszoltunk.  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X