Milyen természettudományos tárgyak eredményeit válthatjátok pontokra a 2017-es felsőoktatási felvételin? Megmutatjuk.  Tovább »

Mesterszakra szeretnétek jelentkezni a 2017-es felvételin? Íme, ilyenek a pontszámítási szabályok.  Tovább »

Február közepéig nemcsak az egyetemi-főiskolai képzést kell kiválasztanotok - lassan az érettségi vizsgákra is jelentkeznetek kell.  Tovább »

Február 15-ig jelentkezhettek a 2017-es felsőoktatási felvételire.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

2005 előtt érettségiztetek, de szeretnétek nekifutni az idei felsőoktatási felvételinek? Megnéztük, hány pontot ér a "régi típusú" érettségi.  Tovább »

Milyen OKJ-s szakképesítésért kaphattok többletpontokat a 2017-es felvételin?  Tovább »

Elstartolt a 2017-es felvételi, és az idén is változik néhány pontszámítási szabály.  Tovább »

Elindult a 2017-es felvételi, nyilvánosságra hozták a felvételi tájékoztatót, abból pedig kiderül: marad a duplázás lehetősége.  Tovább »

Jövőre felvételiztek egyetemre vagy főiskolára? Akkor jó néhány dologra figyelnetek kell.  Tovább »

Hány pontot bukhattok a 2017-es egyetemi-főiskolai felvételin azzal, ha egy tárgyból elrontjátok az érettségit? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Hogyan kalkulálhattok a pontjaitokkal, ha felsőoktatási szakképzésen tanulnátok tovább? Itt vannak a legfontosabb információk.  Tovább »

Hány pontot ér a 2017-es egyetemi-főiskolai felvételin a középiskolában szerzett jegy földrajzból, biológiából, kémiából vagy fizikából?  Tovább »

Mennyit érnek a 2017-es felvételin a középiskolai jegyek és az érettségi eredmények? Itt találtok minden infót.  Tovább »

Hány pont jár a 2017-es felsőoktatási felvételin az emelt szintű érettségiért, a nyelvvizsgáért vagy egy OKJ-s szakképesítésért?  Tovább »

Kik várhatják a legnyugodtabban a 2017-es felvételin a ponthatárhúzást?  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X