Negyvenegy szakon a 2018-as felvételin is előzetes ponthatárokat húztak, több szakra jeles érettségi, nyelvvizsga vagy emelt szintű érettségi nélkül...  Tovább »

Évek óta a jogászképzés egyik legnépszerűbb osztatlan szak, több ezren jelentkeznek állami ösztöndíjas formára, de csak a jelentkezők pár százaléka...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Gazdasági szakra szeretnétek jelentkezni a 2018-as felvételin? Néhány dolognak érdemes utánajárni még a jelentkezési lap kitöltése előtt.  Tovább »

Szerdán nyilvánosságra hozták a keresztféléves képzések ponthatárait.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Megvannak a keresztféléves ponthatárok, kiderült, kik kezdhetik meg mesterképzésüket a kiválasztott egyetemen februárban.  Tovább »

Nyilvánosságra hozták a keresztféléves felvételi ponthatárait: kiderült, hol folytathatja tanulmányait 5400 felvételiző.  Tovább »

Ma hozzák nyilvánosságra az idei keresztféléves felvételi ponthatárait, vagyis végre kiderül, ki folytathatja tanulmányait valamelyik egyetemen vagy...  Tovább »

Milyenek lesznek a ponthatárok a 2018-as felvételin? Mitől függ, alacsony vagy magas lesz-e a ponthatár egy alapszakon? Itt van minden tudnivaló.  Tovább »

Negyvenegy szakon a 2018-as felvételin is előzetes ponthatárokat húztak, több szakra jeles érettségi, nyelvvizsga vagy emelt szintű érettségi nélkül...  Tovább »

A 2018-as felsőoktatási felvételin is marad 280-as minimumponthatár.  Tovább »

Melyek voltak 2017 legnépszerűbb alap- és osztatlan képzései? Mutatjuk a listát.  Tovább »

Bizonyos feltételeket minden jelentkezőnek teljesítenie kell a felvételin, különben nem kerülhet be a kiválasztott képzésre.  Tovább »

Változnak-e 2018-ban a felvételi minimumponthatárai? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

December 22-én elindult a 2018-as felsőoktatási felvételi, és az is kiderült, mikor húzzák a ponthatárokat.  Tovább »

Elindult a 2018-as felvételi, itt találjátok a legfontosabb határidőket és dátumokat.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X